reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Wiktoria widzisz tatus moze przemyslal albo dotarlo cos do niego:)
Ja dzis bylam na wizycie u gin ale tylko zalozyc implant anty i ciekawa jestem kiedy ogolnie dostane okres przy kp i z tym implanonem.

Dziewczyny ledwo żyje. Dzieciaki mają duże zmiany w płucach wiec nie wiem kiedy poczują się lepiej i wyjdziemy. Ja nie wiem jak się nazywam. Po tych lekach bolą je brzuchy, robią kupki przy każdym pryku, a zanoszą się przez ten brzuch tak, że po przebieraniu musze je pod tlen podstawiac bo są sine i nie oddychają :/ dziś nas przenieśli do izolatki bo budziły cały oddział. Do tego musimy tu być w dwójkę z mężem czy moją mamą bo ja sama nie jestem w stanie ich utulic.... nie życzę tego nikomu...
Zdrówka dla wszystkich maluchów.

Napisane na GT-I9305 w aplikacji Forum BabyBoom

Kamila, współczuję bardzo i trzymam kciuki z całych sił, żeby maluchy szybko wróciły do zdrowia. A tobie życzę siły i wytrwałości. Wszystko będzie dobrze!

Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom

Kamila tak mi szkoda Twoich dzieci,takie malutkie a musza przechodzic takie choróbska.
Dasz rade kochana!
Szybkiego powrotu do zdrówka a Tobie siły!

Zobacz załącznik 782130 Chardonays to takie kontrastowe książeczki, mi wlasnie wczoraj pielęgniarka środowiskowa przyniosła kilka i rymowanki przykazała mu czytać. Ale żuczek jeszcze nie widzi dobrze.
Dziewczyny a jak u Was z karmieniem piersią w miejscach publicznych? Ja zaczynam sie z małym wypuszczać na coraz dłuższe spacery no u w koncu bede go musiała nakarmić. Przyznam szczerze ze ja nie widuje za często karmiących mam, wiec nie wiem jak to bedzie...

nie wyobrażam sobie zima karmić w miejscu publicznym,latem to co innego sciagasz ramiączko i cyc do dzioba teraz za duzo zachodu, wiec ja jak idę na spacer to na wszelki wypadek mam ściągnięte 30 ml mleczka w butelce

reklama
Do góry