reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

U nas od dwóch dni godziny południowe są marudne :-) ale dajemy radę :-)

Jurcz może pomyśl o innym? No i o ogólnym przygotowaniu do odciągania..jakiś ciepły masaż itp...? I może coś na laktacyjne?

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No i jak dziewczyny mija noc bo mi gorąco i duszno nie wiem czy to skutki połogu czy coś innego się ze mną dzieje a tu mąż w pracy na noc zaraz idę zrobię szybki prysznic póki mały śpi i cora a może już łapie mnie przekwitanie ha ha ha

U mnie narazie jedna pobudka (szok) i to jeszcze ja ją obudziłam bo miała czkawke i trzeba było pupe przebrać. Teraz ładnie cyca je. Świstak przekwitanie już nie przesadzaj haha ;-) Mnie boli brzuch niestety od zaparć i już bez czopków sie nie obejdzie... W ogole ostatnio tylko czopki pomagają...

reklama
Kamila trzymaj się może dzień będzie lepszy a w sumie do rana jeszcze daleko może dziexiatka się zlitują nad mamusia

Do góry