reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Pazdziernik 2016

Dzieki Dziewczyny pomyśle ale jesli sie zdecyduje to raczej za pare miesięcy, w Anglii lista obowiązkowych szczepień jest dosc długa:( wiec dam mu troche czasu niech sie ogarnie biedaczek po obowiązkowych.

Do nas dzisiaj fotograf na sesje noworodkowa przychodzi a moj żuczek oczywiście cały policzek sobie podrapał :mad:

reklama
Ja szczepię małą, ale powiem Wam, że bardzo się boję.

Agica taka sesja jest super, może nie będzie aż tak widać że mały podrapany;) My mieliśmy jeszcze w szpitalu zrobioną przez fotografa szpitalnego. myślałam, że zdjęcia wyjdą beznadziejne a byłam zaskoczona efektem:)

Dziewczyny kiedy wychodzicie na spacer? po jedzeniu, przed?

My tez zastanawiamy sie ktore szczepionki wybrac i czy szczepic na pneumo i rotawirusy kazdy ma swoje zdanie musimy z mezem przemyslec..
My mielismy jakis czas temu sesje u znajomej wlasnie wybieram fotki ktore mi sie podobaja zakochalam sie:)

Tekila ja mam medela harmony. Porażka. Dzisiaj w nocy przez przypadek dałam małej 2 razy pod rząd z tego samego i myślałam że mi tego drugiego rozsadzi więc wyjęłam Laktator i na sam widok chciało mi się płakać więc stwierdziłam że jednak wytrzymam te 2h jakoś i dam małej do opróżnienia.
U nas ze spacerami to jest tak że moja zasypia w 90% przypadków po jedzeniu więc ubieram ją na spiocha i tak śpiąc idziemy na spacer, więc póki co świata nie poogladala za bardzo...[emoji14]

Napisane na XT1072 w aplikacji Forum BabyBoom

Jurczu to masz anioła. u mnie loteria czasami spi, czasami sie drze chyba zalezy od fazy ksiezyca. ja wychodze z moja najedzona i przewinieta.

Patka moja tez taki egzemplarz. zwlaszcza teraz gdy nosi tą peluche frejka to spi na rekach tylko bo jak ją w tym kładę to zaraz sie budzi

reklama
U nas też masakra. Całe dnie nie śpi, marudzi, boli ją brzuszek chyba, raz śpi na rękach, raz trzeba ją wziąć do łóżka a raz nic jej nie pasuje. Nie daje radyo_O

Do góry