patka90.02
Fanka BB :)
Biedna Ty ale pomyśl,że to już końcówka i zaraz będziesz miała Go przy sobie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kochane po ciezkim bardzo dlugim porodzie mamy Bartusia na swiecie jest najslodszy i go juz tak kocham!!! Nacierpialam sie strasznie bo male rozwarcie skurcze w nocy sie zaczely regularne co 5 min myslalam ze sie skicham z bolu i po 7 na porodowke tam z tymi skurczami i 2,5 cm rozwarciem katowali mnie do 12 chociaz juz jak moj widzial moj stan po 9h skurczy polecial zapytac i cc ale taki baran przyszedl i mowi wie Pani ile trwa porod chyba chodzila pani do szkoly rodzenia podamy kroplowke ktora zrobi TAKIE SKURCZE JAKIE MAJA BYC ja plakalam z bolu i wykonczenia gaz mnie troche odcinal kroplowka dala skurcze tak mocne ze umieralam!!! A rozwarcie nic nie ruszylo normalnie zalamalam sie tak bylam wykonczona zele olejki mi mi wciskaly i tak meczylam sie z niewiem iloma parciami zeby glowka wyszla masakra wkoncu o 15:40 Bartus zjawil sie na swiecie 3600 i 58 9/10 pkt bo mial niedotlenienie przez to ze ciezko go bylo wydostac zalamalismy sie nawet o tym nie czytalam ale pani dr wieczorem powiedziala ze juz lepiej wyglada niz po porodzie bo go ocknac nie mogli a ja to widzialam.
Leze ruszac sie nie moge oklad z lodu przy kroczu popekalam i nacieta bylam ale MAM GO WKONCU!!! Az lzy mi do oczu naplywaja
Trzymaj się dzielnie sciskam teraz odpoczywaj a maluch się spokojnie śpiKochane po ciezkim bardzo dlugim porodzie mamy Bartusia na swiecie jest najslodszy i go juz tak kocham!!! Nacierpialam sie strasznie bo male rozwarcie skurcze w nocy sie zaczely regularne co 5 min myslalam ze sie skicham z bolu i po 7 na porodowke tam z tymi skurczami i 2,5 cm rozwarciem katowali mnie do 12 chociaz juz jak moj widzial moj stan po 9h skurczy polecial zapytac i cc ale taki baran przyszedl i mowi wie Pani ile trwa porod chyba chodzila pani do szkoly rodzenia podamy kroplowke ktora zrobi TAKIE SKURCZE JAKIE MAJA BYC ja plakalam z bolu i wykonczenia gaz mnie troche odcinal kroplowka dala skurcze tak mocne ze umieralam!!! A rozwarcie nic nie ruszylo normalnie zalamalam sie tak bylam wykonczona zele olejki mi mi wciskaly i tak meczylam sie z niewiem iloma parciami zeby glowka wyszla masakra wkoncu o 15:40 Bartus zjawil sie na swiecie 3600 i 58 9/10 pkt bo mial niedotlenienie przez to ze ciezko go bylo wydostac zalamalismy sie nawet o tym nie czytalam ale pani dr wieczorem powiedziala ze juz lepiej wyglada niz po porodzie bo go ocknac nie mogli a ja to widzialam.
Leze ruszac sie nie moge oklad z lodu przy kroczu popekalam i nacieta bylam ale MAM GO WKONCU!!! Az lzy mi do oczu naplywaja
Kochane po ciezkim bardzo dlugim porodzie mamy Bartusia na swiecie jest najslodszy i go juz tak kocham!!! Nacierpialam sie strasznie bo male rozwarcie skurcze w nocy sie zaczely regularne co 5 min myslalam ze sie skicham z bolu i po 7 na porodowke tam z tymi skurczami i 2,5 cm rozwarciem katowali mnie do 12 chociaz juz jak moj widzial moj stan po 9h skurczy polecial zapytac i cc ale taki baran przyszedl i mowi wie Pani ile trwa porod chyba chodzila pani do szkoly rodzenia podamy kroplowke ktora zrobi TAKIE SKURCZE JAKIE MAJA BYC ja plakalam z bolu i wykonczenia gaz mnie troche odcinal kroplowka dala skurcze tak mocne ze umieralam!!! A rozwarcie nic nie ruszylo normalnie zalamalam sie tak bylam wykonczona zele olejki mi mi wciskaly i tak meczylam sie z niewiem iloma parciami zeby glowka wyszla masakra wkoncu o 15:40 Bartus zjawil sie na swiecie 3600 i 58 9/10 pkt bo mial niedotlenienie przez to ze ciezko go bylo wydostac zalamalismy sie nawet o tym nie czytalam ale pani dr wieczorem powiedziala ze juz lepiej wyglada niz po porodzie bo go ocknac nie mogli a ja to widzialam.