ja po wizycie u gina, sytuacja od trzech tygodni się nie zmienia termin z om 21.10 z usg w czasie pierwszych badan prenatalnych 24.10 wiec jesteśmy umówieni na wizytę 19.10 a potem to pan doktor chętnie by mnie widział u siebie na oddziale bo nie chcialby abym przenosiła małego ze względu na mój wiek woli mieć mnie na oku juz u siebie gdzie jest pełna aparatura i będzie można sprawdzić wydolność łożyska etc
reklama
Wiktorka88 O
Fanka BB :)
Dzidzia jak wody odejdą to do godziny w szpitalu powinnaś być.
Słuchajcie, odpukać, ta nasza córka to w domu anioł nic nie płacze
Słuchajcie, odpukać, ta nasza córka to w domu anioł nic nie płacze
tekila85
Wiktoria pewnie tak będzie przez dwa tygodnie :-) później z tego co słyszę i czytam....:-) :-) :-) się zaczyna :-)
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzidzianapokładzie
Wiktorka życzę Ci żeby tak zostało
Czy kłucie w pochwie może mieć coś wspólnego z odchodzącym czopem? Bo u mnie pojawiła się dziwna gęsta wydzielina zabarwiona i zastanawiam się co to w ogóle.
Czy kłucie w pochwie może mieć coś wspólnego z odchodzącym czopem? Bo u mnie pojawiła się dziwna gęsta wydzielina zabarwiona i zastanawiam się co to w ogóle.
swistak34
Tak to może być czop wygląda jak gesty śluz zabarwione krwią ale taką juz pod brazWiktorka życzę Ci żeby tak zostało
tekila85
Ale czop nie musi być zabarwiony krwią przecież? Może być całkiem przezroczysty? A co do tego bólu w pochwie to ja myślałam, że w ubiegłym tygodniu, że może to się rozwarcie robi ale to nie było kompletnie nic z tym związanego :-\
Ej Świstak może Beatka rodzi i dlatego się nie odzywa tylko.
Ej Świstak może Beatka rodzi i dlatego się nie odzywa tylko.
Wiktorka88 O
Czop przypomina śluz w trakcie owulacji i nie musi być podbarwiony, mój nie był. i mój miał kolor żółty i przezroczysty
reklama
Dzidzianapokładzie
U mnie jest taki pomarańczowy i zastanawiam się czy to tak może być.