reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

Ja dzisiaj taka zadowolona byłam bo miałam mieć wizytę z ktg i usg , a dawno malutkiej nie oglądałam już . Podłączyli mnie do ktg poleżałam 10 min i awaria prądu i naprawiać będą ok. 3 h , a na następną wizytę dopiero na środę mnie zapisali :-(

reklama
Więc tak, musiałam zostać w szpitalu :-( na usg wszystko ok, niby nie widać sączenia wód ale jest rozwarcie na 0,5cm a nic nie było przecież!!!!!
Jestem zła, nie chce tu być , leżę na sali gdzie jest tak duszno, że nie ma czym oddychać, gorąco i chce mi się wyć

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do rana na 100% bo tu nie mają takich ambulatoryjnych przyjęć, musieli mnie przyjąć normalnie. Jeżeli będzie ok to rano będę chciała wyjść. To będzie długa noc. Jeden kompletnie nieprzygotowana aby tu być w sensie psychicznym :-) no i ogólnie torba uszykowana ale do porodu a nie do bycia tu. Nawet kubka nie mam...dobrze, że mąż w aucie miał wodę.

Lekarka mówiła, że może weekend nie tu czeka. Ale jeżeli będzie ok to będę chciała wyjść. Bo wiecie jak jest w szpitalu to też,dwa często trzymają żeby były 3 doby :-\

A mój mąż jaki przytomny, bo mi ładowarkę zabrał bo oczywiście nie miałam a bateria 30%....

Ostatnia edycja:
No tak trochę za szybko, jeszcze te 2 tygodnie dobrze byłoby wytrzymać. Byłabym się rodzić teraz bez podania sterydów na płuca...
Ale na ktg jest ok póki co, a z tym rozwarciem to można i przenosić chyba?

reklama
I te wszystkie ciężarne śpią! To tak się da? :-) no od 23 śpią i chrapią, budzą się na pomiar tętna co 2h i dalej śpią!!!!? A ja wędruje po korytarzu :-) dobrze, że jest długi to mam po czym robić km! :-)

Do góry