reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Mnie nawet nie wkurza to, że nie mogę zasnąć, tylko to, że nie mogę leżeć spokojnie tylko tymi nogami macham i je napinam i tak w kółko! Dobrze, że przed południem mija i mogę te 4h się zdrzemnąć :-) ja urodzę to połknę moje lekki razem z opakowaniem :-) :-) :-)!

Czy u Was też tak duszno? Bo ja siedzę i czuje, że się kleje od tego upału i duchoty:-\

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Tekila strasznie ci współczuję ;( ja już bym też chciała urodzic, mam dość. Duża macie torbę do szpitala? Ja do szpitala ciuszkow dla młodej nie biorę, dopiero na wyjście

@Wiktorka88 0 ja właśnie kombinuje jaką. Chyba kupię małą walizeczke. Torba która mialam poprzednio po pierwsze byla za mała a po drugie się już rozpada.

Napisane na D5103 w aplikacji Forum BabyBoom

yyy pakujecie juz torby?
ja nawet nie myślę o tym haha
myślicie że już pora?
kurde ja musze wszystkie rzeczy zgromadzić u siebie bo mam w kilku miejscach[emoji14]ba! w dwóch miastach nawet ;)

zaczęły mi puchnac stopy nawet jak nie chodzę nigdzie :(
znajoma polecala krem z ziaji z kaszranem ponoć rewelacyjny a jej bardzo stopa jedna puchla. ..

ja mam w ogóle fazę. .. trzy dni temu pieklam ciasto... a że wczoraj się skończyło to dzisiaj znowu zrobiłam ale bez pieczenia i jest takie mega ze musze się powstrzymać żeby nie pozrec całej blachy[emoji14]

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Rybki a na kiedy masz termin?
jejku ja się dowiem 12.09 i wtedy będę siala panikę i się pakowala[emoji14]póki co remont to priorytet i pomalować sypialnie... no i ślub[emoji14]a poród jak juz wszystko będzie załatwione ;)

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja chcę też na dniach spakować walizkę. Co prawda we wtorek zaczynam szkołę rodzenia ale nie będę czekać aż tam wszystko powiedzą. Najwyżej dopakuje to o czym nie pomyślę. Martwię się że potem nie zdążę...

Do góry