reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

No to dobrze,ze tez tak mialyscie.
Fikac mu sie zachcialo a mama juz przed zawal:D
Ja tez bym chciala ominac te kilka tyg i byc tak w 37... I wogole wycalowac to malenstwo cale:)

reklama
Ja takie ruchy mam codziennie smieje sie ze ma adhd a tak apropo dzis mam wizyte i sie stresuje bo okaze sie czy mały sie obrócił głowa w dół mam nadzieje ze tak a i mam jeszcze badania gbs czy cos w tym stylu. No u mnie juz 33+4d jestem ciekawa jaki juz duzy chłopak jestem juz prawie przygotowana pół torby spakowane wszystko wyprane wyprasowane łóżeczko rozłożone zostało mi tylko kupic cos do kapieli małego i gaziki ze spirytusem mam nadzieje ze mały jeszcze troche posiedzi w brzuszku

swistak ponoć do 36tyg ma czas żeby się obrócić :) nie wiem na ile się to sprawdza bo miejsca malutko juz w 36tygodniu :)
będzie dobrze. o właśnie musze się zapytać o ten gbs na wizycie kolejnej bo będę już w 36tyg wtedy wiec pora będzie ok na pobranie.

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Hej... dziewczyny sorry, że tak z innej parafii pytanie-czy tylko ja mam z Was ten zespół niespokojnych nóg? Bo ja już jestem na wykończeniu.... 4 noc z rzędu już w ogóle nie śpię, dopiero zasypiam nad ranem ok 6-7 i śpię do 12 ...Ja już w nocy to mam ochotę odgryźć sobie nogi :-( czy ktoś jeszcze ma taki problem???

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Tekila współczuję
... mnie czasem łapie i się pół nocy mecze ale nie w takim.stopniu jak ty...

A jak urodzisz to będziesz mogła brać na to leki przy KP ??

No właśnie nie wiem :-( nawet się boję o to zapytać bo na samą myśl, że miałoby trak być dalej to..... zwyczajnie tego psychicznie i fizycznie nie wytrzymam. Teraz jeszcze mogę trochę pospać w dzień az małym dzieckiem to raczej się nie da.. liczę na to, że po porodzie wróci to do normy a wtedy jest w miarę ok... Ale jeszcze dwa miesiące...##

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Tekila ja tez jak sie klade musze ruszac nogami bo niewyrabiam ale jakos przestaje i zasypiam,a nad ranem najlepiej mi.sie spi.
Zapytaj moze gin co z tym zrobic bo pewnie meczace to jest..

reklama
Współczuje Tekila:( ja na wakacjach myslalam ze oszaleje tak mnie w nocy skóra swędziala juz myslalam ze to moze sie choleostaza zaczyna ale na szczescie w domu przeszło:) to chyba tylko zmiana wody była:) a to tylko pare dni było, mam nadzieje ze po porodzie przejdzie a narazie odpoczywaj w dzien :)

Do góry