reklama
Wiktorka88 O
Fanka BB :)
To wy mało przytylescie. Ja +10 kg dziś 30 tydz i 4 dzień myślę, że jeszcze z 5 dojdzie oby nie więcej
Wiktorka88 O
Betka a nie masz wrażenia, że to woda? Ja nie jem duzo, fakt ostatnio trochę pofolgowalam i zjadam słodycze. Ale nie jem smażonego, tłustego, jem dużo owoców i warzyw i waga rośnie. Szczerze mówiąc wydaje mi się, że to woda, zwłaszcza na udach. W weekend byliśmy u rodzinki i kuzynka przytyła w ciąży 17 kg. Minęły nie całe 3 Miesiące i nie widać nic, a nic
Wiol86
Wiktorka, masz rację, coś w tym jest. Ja też jem raczej normalnie, nie szaleję szczególnie, słodycze, białe pieczywo czy ziemniaki tylko od czasu do czasu, a waga ciągle do przodu. Mam nadzieję, że szybko mi to spadnie potem, bo czuję się strasznie ciężko.
Napisane na XT1068 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na XT1068 w aplikacji Forum BabyBoom
tekila85
Wiktoria to może być częściowo woda, ja np jednego dnia byłam spuchnięta na nogach i na wadze zamiast 65,7 było aż 67,4! :-) :-) a następnego dnia było ok :-)
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
ewelinka10425
Mój dzidziuś 1450 miał tydzień temu to był skończony 30tc i był główką w dół, ale lekarz powiedział że może się jeszcze kręcić a waga ponad 8 na plusie... ;P
reklama
Życiowa
Hej jejku wy tu o wadze ja mam 10na plusie[emoji14]a mały waży "tylko" 1200gram wiec gdzie reszta[emoji14]
Ale i tak dla mnie to mało bo przy córce ponad 30kg przytyłam. .. teraz nie ma opcji żeby aż tyle mi przyszło przez dwa miesiące
Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom
Ale i tak dla mnie to mało bo przy córce ponad 30kg przytyłam. .. teraz nie ma opcji żeby aż tyle mi przyszło przez dwa miesiące
Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom