reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Ja też spadlam kilka kg przez dietę. Więc tersz mam ciążę dzidziowa tylko a nie spożywcza[emoji6] jutro mam wizytę, to się dowiem dokładnie ile ważę, bo u nich zawszę to robię, więc będzie miarodajny wynik.

eNortjKzUjIyMjU1MFOyBlwwFXoC0Q,,37.png

1usa3e5eqna1rleq.png

reklama
Witam nowe dziewczyny....

Chyba ostatnia macham lapka z glukozy ;) bleeeeee

Agica masakra z tym co wam się przydarzyło....

Ja mam póki co 6 kg na plusie 29 tc i mam nadzieje ze dojdzie max 5 kg

Jak mi niedobrze :( :( :(

Betka a nie masz wrażenia, że to woda? Ja nie jem duzo, fakt ostatnio trochę pofolgowalam i zjadam słodycze. Ale nie jem smażonego, tłustego, jem dużo owoców i warzyw i waga rośnie. Szczerze mówiąc wydaje mi się, że to woda, zwłaszcza na udach. W weekend byliśmy u rodzinki i kuzynka przytyła w ciąży 17 kg. Minęły nie całe 3 Miesiące i nie widać nic, a nic

Wiktorka, masz rację, coś w tym jest. Ja też jem raczej normalnie, nie szaleję szczególnie, słodycze, białe pieczywo czy ziemniaki tylko od czasu do czasu, a waga ciągle do przodu. Mam nadzieję, że szybko mi to spadnie potem, bo czuję się strasznie ciężko.

Napisane na XT1068 w aplikacji Forum BabyBoom

Wiktoria to może być częściowo woda, ja np jednego dnia byłam spuchnięta na nogach i na wadze zamiast 65,7 było aż 67,4! :-) :-) a następnego dnia było ok :-)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Mój dzidziuś 1450 miał tydzień temu to był skończony 30tc i był główką w dół, ale lekarz powiedział że może się jeszcze kręcić ;) a waga ponad 8 na plusie... ;P

Laski pozniej bedziemy sie odchudzać :p
Ja z racji wysokiej wagi wyjściowej jak straciłam 5kg na początku tak nie przytyłam ani grama.
Ale jeszcze 3 miesiące :D wiec duuuuuuuuzo sie moze zdarzyc :D

Witam nowe mamuski :*

reklama
Hej jejku wy tu o wadze ja mam 10na plusie[emoji14]a mały waży "tylko" 1200gram wiec gdzie reszta[emoji14]
Ale i tak dla mnie to mało bo przy córce ponad 30kg przytyłam. .. teraz nie ma opcji żeby aż tyle mi przyszło przez dwa miesiące ;)

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry