reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

Ja też spadlam kilka kg przez dietę. Więc tersz mam ciążę dzidziowa tylko a nie spożywcza[emoji6] jutro mam wizytę, to się dowiem dokładnie ile ważę, bo u nich zawszę to robię, więc będzie miarodajny wynik.

eNortjKzUjIyMjU1MFOyBlwwFXoC0Q,,37.png

1usa3e5eqna1rleq.png

reklama
Witam nowe dziewczyny....

Chyba ostatnia macham lapka z glukozy ;) bleeeeee

Agica masakra z tym co wam się przydarzyło....

Ja mam póki co 6 kg na plusie 29 tc i mam nadzieje ze dojdzie max 5 kg

Jak mi niedobrze :( :( :(

Betka a nie masz wrażenia, że to woda? Ja nie jem duzo, fakt ostatnio trochę pofolgowalam i zjadam słodycze. Ale nie jem smażonego, tłustego, jem dużo owoców i warzyw i waga rośnie. Szczerze mówiąc wydaje mi się, że to woda, zwłaszcza na udach. W weekend byliśmy u rodzinki i kuzynka przytyła w ciąży 17 kg. Minęły nie całe 3 Miesiące i nie widać nic, a nic

Wiktorka, masz rację, coś w tym jest. Ja też jem raczej normalnie, nie szaleję szczególnie, słodycze, białe pieczywo czy ziemniaki tylko od czasu do czasu, a waga ciągle do przodu. Mam nadzieję, że szybko mi to spadnie potem, bo czuję się strasznie ciężko.

Napisane na XT1068 w aplikacji Forum BabyBoom

Wiktoria to może być częściowo woda, ja np jednego dnia byłam spuchnięta na nogach i na wadze zamiast 65,7 było aż 67,4! :-) :-) a następnego dnia było ok :-)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Mój dzidziuś 1450 miał tydzień temu to był skończony 30tc i był główką w dół, ale lekarz powiedział że może się jeszcze kręcić ;) a waga ponad 8 na plusie... ;P

Laski pozniej bedziemy sie odchudzać :p
Ja z racji wysokiej wagi wyjściowej jak straciłam 5kg na początku tak nie przytyłam ani grama.
Ale jeszcze 3 miesiące :D wiec duuuuuuuuzo sie moze zdarzyc :D

Witam nowe mamuski :*

reklama
Hej jejku wy tu o wadze ja mam 10na plusie[emoji14]a mały waży "tylko" 1200gram wiec gdzie reszta[emoji14]
Ale i tak dla mnie to mało bo przy córce ponad 30kg przytyłam. .. teraz nie ma opcji żeby aż tyle mi przyszło przez dwa miesiące ;)

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry