reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Dzidzia, jeśli to doda ci otuchy, to moja teściowa będąc w zaawansowanej ciąży z moim mężem żegnała swojego tatę. Normalnie uczestniczyła w uroczystościach i mogę cię zapewnić, że po 30 latach wszystko jest ok i z nią i z moim mężem.

Napisane na XT1068 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja też nie wierze w przesady... A myśle,że bedziesz wsparciem dla swojego męża. Wiesz jak z facetami twardy na wierzchu ale miękki w środku :(

Dzięki Wiola.
Patka no właśnie, szczególnie że to bliska osoba.
A moja teściowa nadal mi wmawia, że nie mogę pożegnać się ze zmarłą, nie mogę nawet na nią patrzeć bo moje dziecko będzie kaleką.

Dzidzia głupie gadanie takie wiesz... wiadomo że jak źle się będziesz czuła emocjonalnie czy fizycznie to wyjdziesz. Tez wiadomo ze nikt cię do niczego nie zmusza a jest to twoja decyzja wiec takie pierdzielenie tylko cie rani i denerwuje... :/

Sent from my SM-G355HN using Forum BabyBoom mobile app

Życiowa no właśnie. Ona już tak mi gada, że mimo że nie wierzę w przesądy to czasami zaczynam głupieć:( I mam potem do siebie różne pretensje, że a nóż coś się mogło stać.

Od tego czy pójdziesz na pogrzeb ma zależeć czy Twoje dzieciątko będzie kaleką. Kto w to jeszcze wierzy... Moim zdaniem masz swój rozum i powinnas zrobić tak jak Ci serce podpowiada. :)

dzięki :-) i jeszcze ponarzekałam dla swojego lekarza z tym , że brzuch mam twardy jak chodzę i zaproponowała żeby zrobić KTG po mimo , że jeszcze wcześnie na to i zupełnie nic nie wyszło na tym KTG , w sensie zupełny brak czynności skurczowej więc chyba po prostu taka moja natura z tym twardym brzuchem :-) ale chociaż przez godzinę sobie posłuchałam serduszka małej i się trochę uspokoiłam :-)

reklama
Julianing dobrze ze od razu bez problemu ci ktg zrobiła dla uspokojenia :)
Niektórzy lekarze mają z tym problem.
Ja jutro idę do swojej prowadzącej. Musze zapytać o klucia w podwoziu niech może sprawdzi czy to nie szyjka czy coś. .. bo sama nie wiem czy to ma tak boleć czasami...

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry