reklama
Dzidzianapokładzie
Fanka BB :)
Dziewczyny mam kolejne z serii moich głupich, aczkolwiek nurtujących mnie pytań, czy w ciąży można leżeć z nogami i pupą w górze? Bo ja sobie dziś pozwoliłam na taki odpoczynek i teraz się zastanawiam czy można i czy to nie zaszkodzi jakoś dziecku (np odkręcić się pępowiną od tej zmiany poziomu)? Z góry dziękuję za wyrozumiałość ;-)
tekila85
Nogi w górze to jak najbardziej :-) poduszka pod pupę zmniejsza ból pleców bo odciąża miednice :-) tak więc spokojnie :-)
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzidzianapokładzie
No to super, dziękuję a właśnie zawsze podobały mi się ćwiczenia z piłką
ewelinka10425
Mi to lekarz zabronił leżeć na plecach... ale jeśli nie masz skurczy to pewnie możesz
Dzidzianapokładzie
Betka jak masz zdjęcie to wrzuć. to też musi ciekawie wyglądać
betkaa88
Betka jak masz zdjęcie to wrzuć. to też musi ciekawie wyglądać
Jak bedzie tak lezec to zrobie zdjecie i pokaze Ci haha jak zobaczylam to od razu sie smialam
reklama
tekila85
Och muszę Wam się pochwalić jakiego mam wspaniałego męża :-) o tuż ok 16 wróciliśmy z wakacji, w domu był Sajgon, bo mamy remont balonu, wszystko w domu, rzeczy dla dziecka, wózek itp no total a ja z moim bólem pleców nie mogę nawet dobrze odkurzyć domu.... No i mój mąż zaraz po powrocie rzucił się na sprzątanie :-) myje okna, wiesza firany, odkurza, czyści łazienkę , biega do piwnicy z tym co zbędne w domu :-) no mega gość :-) :-) :-)