reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Cześć dziewczyny :)

Ja wczoraj cały dzień byłam z moimi misiakami na turnieju piłki :) duży Misiak grał a ja z małym kibicowalam i szalalam na placu zabaw ;) cały dzień w cieniu ale i tak spalilam dekolt i ramiona i to baaaardzo[emoji14]
Jutro natomiast jedziemy na cały dzień do zoo ;)
Lubie jak coś się dzieje i nie siedzę w domu ;)

W sumie to moje ostatnie takie wojaże pewnie bo nie oszukujmy się jest coraz ciężej hehe ale jeszcze troszkę dam rade :)

No i przed nami remont i ślub ;)
Udało nam się wylicytowac sukienkę dla mnie... nową ale zastanawiam się czy to nie ściema bo bardzo tanio się udało a sukienka jest nowa i od sprzedawcy który ma najwyraźniej sklep bo ma dużo aukcji odzieżowych. .. nie było ceny minimalnej ani w opisie ze jest uszkodzona czy coś. .. no nic zobaczymy jak to będzie :)

Pozdrawiam :)

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Ale mialam wczoraj dzien dziewczyny:(
Pojechaliśmy do linowego parku i pies morderca zagryzł nasza mała psinkę i wszystko na oczach mojej córki,próbowałam wszystko zasłonić ale to działo sie tak szybko zdechła nam na rękach pare minut pozniej. To cud ze tam nie urodziłam, a moja mała ... wczoraj była w szoku I sie pochorowała a dzisiaj od rana bardzo przezywa, nawę nie potrafię sobie wyobrazic co sie tam kotłuje w jej małej główce

O matko Agica, współczuję, to jakiś koszmar :( Pewnie twojej małej ciężko będzie sobie poradzić z tym co się stało, bo nawet dla dorosłej osoby to jest bardzo trudna sytuacja. Co to był za pies? Był z jakimś właścicielem czy bezpański?
Bardzo mi przykro :(

Napisane na XT1068 w aplikacji Forum BabyBoom

Agica ale przerazajaca historia!
Biedna Twoja coreczka pewnie przed oczkami to teraz ma:(
Wlasnie a ten pies byl bezpanski?
Co za potwor!!!:/ gdyby mi tknal ktos albo cos koty to nie ręcze za siebie :)

To był amerykański pitbul i był na smyczy! Nasza tez była, po prostu sie mijaliśmy i on ja złapał i nie chciał puścić 4 facetów próbowało ja uwolnic... Nasza 3 kg miała

To jakis popieprzony ten pies agresywny!
Powinien z takim potworem w domu siedziec,a nie w takie miejsce a jakby chwycil dziecko:/

Bardzo mnie poruszyła twoja historia Agica, pewnie dlatego, że sama mam psa, którego uwielbiam i na co dzień obserwuję bezmmózgich właścicieli, którzy nie panują nad swoimi "pupilami". Zastanawiam się jakim k... cudem pies trzymany przez właściciela na smyczy mógł dopaść waszą sunię? Oczywiste jest, że nie był właściwie upilnowany! I dlaczego nie miał kagańca skoro przejawiając agresję znalazł się w miejscu, gdzie pełno ludzi!?
Wściekła jestem, że dochodzi do takich sytuacji, bierze sobie taki psa jako przedłużenie małego przyrodzenia, a potem go nie układa, nie pracuje, pies jest nie wybiegany, a agresja narasta... W konsekwensji wy straciliśce ukochanego psa, a wasze dziecko być może będzie miało teraz jakiś uraz do zwierząt.

reklama
Wiol doslownie teraz dziecko moze sie juz bac psów i panikowac gdy zobaczy...
Z dwa lata temu tu za mostem tez trzymali takie bydle w sklepie ogrodniczym i pies zamiast zamkniety sobie biegal i dwa razy zaatakowal dziecko normalnie szarpał za nogę ręke:/
Bez kaganca takie psy trzymaja mysla ze sa najspokojniejsze na swiecie a potem nawet swoich opiekunow albo przechodniow atakuja..masakra

Do góry