reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

No właśnie tak też się uspokajam że już to wszystko tam strasznie jest rozciągnięte więc ma prawo się napinać, przynajmniej taką mam nadzieję :-)

reklama
Dziewczyny mam kolejne z serii moich głupich, aczkolwiek nurtujących mnie pytań, czy w ciąży można leżeć z nogami i pupą w górze? Bo ja sobie dziś pozwoliłam na taki odpoczynek i teraz się zastanawiam czy można i czy to nie zaszkodzi jakoś dziecku (np odkręcić się pępowiną od tej zmiany poziomu)? Z góry dziękuję za wyrozumiałość ;-)

Pewnie ze lezenie z pupa i nogami w gorze jsk najbardziej wskazane,nawet na zajeciach jak cwiczylam czy w szkole rodzenia czy na silce to fajnie na pilke wziac nogi i tak na boki kulac pod pietami pilka..wygodnie:)

reklama
Och muszę Wam się pochwalić jakiego mam wspaniałego męża :-) o tuż ok 16 wróciliśmy z wakacji, w domu był Sajgon, bo mamy remont balonu, wszystko w domu, rzeczy dla dziecka, wózek itp no total a ja z moim bólem pleców nie mogę nawet dobrze odkurzyć domu.... No i mój mąż zaraz po powrocie rzucił się na sprzątanie :-) myje okna, wiesza firany, odkurza, czyści łazienkę , biega do piwnicy z tym co zbędne w domu :-) no mega gość :-) :-) :-)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry