reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

reklama
hej hej, ja też się ujawniam, mam na imię Ania jestem w 30 tyg ciąży, zagrożona i leżąca ze szwem na szyjce macicy i rochodzeniem się miednicy i bólem w spojeniu łonowym. Razem ze mną leżakuje moja córcia póki co bez imienia.

Termin mamy na 12 października

Bardzo sie ciesze, ze moge dołączyć ponieważ ja jestem straszna panikarą i to dzieciątko jest dla mnie najważniejsze. Jestem po plamieniach i skracajacej sie szyjce i teraz siedze w domku na chorobowym od 24 tyg ciąży ☺

Matko matko!! Jaką dziś zrobiłam straszna rzecz!!! Byliśmy z Piotrem po resztę rzeczy dla Młodego i nie zaakceptowałam koloru wanienki, która wybrał!!! Jejuuu ale jestem okropna! Uznał, że to była jedyną rzecz, która wybrał a ja wzięłam zielona jak dla ufo, kiedy on wybrał taką piękna różowo łososiową! AAa kurczę no co mi po tym kolorze było?! #:-) :-) :-) :-)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry