reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Ooo no tez nie jem surowego miesa ani ryb. Przed ciaza nie jadlam to i teraz nie bede.
Ale pamietam jak w pierwszej ciazy (jeszcze przed zajsciem ale w tym cyklu) bylam na szkoleniu i pierwszy raz w zyciu zjadlam tatara. Pozniej mi wyszla toxo w badaniach i sie bardzo balam ze to ten tatar. Na szczęście awidnosc wykazala stare zachorowanie

reklama
Mi ostatnio rano wchodza najlepiej platki z mlekiem najlepiej cos mlecznego jakas kaszka.
Jem praktycznie wszystko to co do tej pory,od wczoraj mam szał na fasolke zielona i jem czy wolno czy nie.
A podczas karmienia cyckiem co jest szczegolnie zabronione?

Podczas karmienia to sa dwie szkoly. Jedna mowi ze zabronione jest wszystko, druga ze nic :)
Ja pierwszy miesiac jadlam bardzo lekkostrawnie. Gotowany kurczak, krupniki itp. a pozniej coraz wiecej produktow tak ze po paru miesiącach jadlam wszystko ale np. nie smazylam na glebokim tluszczu i nie jadlam slodyczy. W ogole jaak zjadlam słodkie to mnie strasznie mdlilo przy karmieniu

reklama
Jedzenie.przy kp moj ulubiony temat :-) w szpitalu nie pozwolili mi nic jesc. Najlepiej chleb z maslem. Pomalu wprowadzalam jedzenie inne. Na koniec jadlam juz bigos I fasolke :-) wydaje mi sie ze wszystko zalezy od dziecka :-)
A libido u mnie bylo +1000000 :-) :-)

Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry