reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Świstak, jem wg tabel, które masz na tej stronie co Ci podałam. Tam jest ostatni posiłek o 22, wiec się zmuszam do kromeczki chleba. Badanie przed spaniem jest ok ale w nocy potrafi mi spaść tylko o jeden np ze 102 do 101, wiec ewidentne noc mi nie służy [emoji6]
Zobaczymy co jutro w szpitalu zdziałamy, oby mnie przyjęli tylko.

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Joani mi powiedzieli ze o 22 to mam jesc kromke i mleko jesli beda wychodzic azoty w moczu a tak kolacja o 20 i koniec nic juz nie jem

Dzidzianapokladzie mój mały też kopie i to bardzo, czasami właśnie boli.
Mój też tak kopie różnie. Na usg zawsze ma nogi przed twarzą więc wszystko jest możliwe.

Aleksandra91 ja ciągle myślę o porodzie, ale może dlatego że rodze teraz za granicą. Dodatkowo chce rodzic sn po cc. No i jeszcze nie wiem z kim synka zostawić. Eh już mam metlik w głowie.

Sliwka85 witaj. Gratuluję pierwszego synka [emoji4]

Dziewczyny może taka luźna propozycja. Żeby założyć osobny wątek dla słodkich mam. Mam na myśli problem z cukrzyca. Chodzi o to że jak ktoś ma pierwszy raz to jednak pewnie do tej pory się nie interesował tematem. Tam by było wszystko w jednym wątku, a tu szukać, albo pytać co chwile o podobne rzeczy.

Dzidzianapokladzie mój mały też kopie i to bardzo, czasami właśnie boli.
Mój też tak kopie różnie. Na usg zawsze ma nogi przed twarzą więc wszystko jest możliwe.

Aleksandra91 ja ciągle myślę o porodzie, ale może dlatego że rodze teraz za granicą. Dodatkowo chce rodzic sn po cc. No i jeszcze nie wiem z kim synka zostawić. Eh już mam metlik w głowie.

Sliwka85 witaj. Gratuluję pierwszego synka [emoji4]

Dziewczyny może taka luźna propozycja. Żeby założyć osobny wątek dla słodkich mam. Mam na myśli problem z cukrzyca. Chodzi o to że jak ktoś ma pierwszy raz to jednak pewnie do tej pory się nie interesował tematem. Tam by było wszystko w jednym wątku, a tu szukać, albo pytać co chwile o podobne rzeczy.

Ann to masz małego akrobatę w brzuszku;) moja bardzo reaguje też na pogodę i zależy jak się ułoży. W tamtym tygodniu to aż poszłam zrobiłam usg, bo się bałam że się mało rusza a okazało się, że się przekręciła i części ruchów w ogóle nie czuje.

Świstak, powinnaś mieć ponad 60, wiec koniecznie lekarzowi powiedz. Co do nocnego posiłku, tu na oddziale tez mi kazali zjeść ok 22 , wiec nie pozostaje mi nic innego.

Napisane na iPad

eNortjKzUjIyMjU1MFOyBlwwFXoC0Q,,37.png

1usa3e5eqna1rleq.png

To mój znowu juz od dawna do góry nogami ale nie przeszkadza mu robić sobie z mojego pęcherza worka treningowego ;)
A nogi pod zebra .... niczym starszy ... nawet strona ta sama ... zawsze mi się pcha pod zebra z prawej strony z lewej nie tylko prawa i krystek to samo robił.
Mam dokładnie tak samo i z Mała tez tak mialam, ze wypycha mi prawa strone aż pod żebra, z lewej widze czasem ruchy co najwyzej w okolicach pępka, ale wlasnie w ta prawa strone daje popalić.
No i na pecherzu też czesto niefajnie, że tylko wc szukam ;p

Napisane na LG-H525n w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Minie tez bolą piersi, a raczej tak szczypia, pewnie dlatego że juz siara jest.
Msm za to problem bo wróciły mi mdłości :( masakra jakaś, nie daje rady

Do góry