reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Dobry ;)

Siedzę z małą w domu i nie mam kiedy się odezwać nawet...
Też 6 zaczęłam właśnie ;) chyba czas się brać za ogarnianie wyprawki[emoji14]

W ogóle... robią nam remont klatki i zaczęli od chowania kabli w sufit. No i jak mi odłączyli neta router postanowił nie zatrybić i nie mam neta :/

Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Tekila, tak :-)

Ja siódmy zacznę niebawem ale niestety już odczuwam ten spadek formy. Zaczyna się zadyszka i muszę wolniej chodzić, znowu dopada mnie zmęczenie i niestety tak do porodu[emoji6]

eNortjKzUjIyMjU1MFOyBlwwFXoC0Q,,37.png

1usa3e5eqna1rleq.png

Ja nie wiem czy to wina pogody czy rosnącego brzuszka ale zaczyna znowu być mi gorzej :-\ gorzej się oddycha i w.ogóle jakoś znowu inaczej :-\

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Tekila tez tak mam...na dodatek brzuch mi wyskoczyl konkretnie,ostatnio ze wstawaniem juz nie jest mi tak lekko jak gdzies usiade,staram sie wolniej chodzic bo tez mecze sie szybko..

A ja mialam mega sennosc do konca 4 miesiaca. W poprzedniej ciazy tak samo. I wtedy spadek formy zaczal sie z 8 miesiacem. Teraz moze byc podobnie. Oczywiście zle mi jak jest goraco ale jak na ciaze to mam teraz super forme

Persea no to masz porownanie chociaz.
Ja tez na poczatku ciazy bylam tak senna,ze w pracy zasypialam na siedzaco potem mi przeszlo..a teraz ciezko juz mi jakos z tym brzucholem a jeszcze wiekszy bedzie ..jak ja sie mam golić tak apropo:D

Ja się gole na czuja :-)! :-)
Ogólnie jak wstaje to robię to kosmiczne zabawnie :-)
Mały właśnie mnie od godziny kopie, rozpycha się itp i już mnie boli po bokach.. spać mi się chce ale przecież moje nogi nie pozwalają... w ogóle to najbardziej przykro mi jest , że od marca śpię sama w dużym pokoju :-( tak mi brakuje strasznie męża :-( ale jak tylko się tam kładę od razu nogi zaczynają się dawać we znaki, macham nimi i ciągle Go budzę aż mi żal , że będzie rano padnięty więc wychodzę :-(

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Tekila my podczas remontu spimy tez osobno:D tak apropo na prv pisalam do Cię juz wczoraj:p
Dzis idę wkoncu na zajecia aktywna mama a od 6 lipca do szkoly rodzenia bo rusza kurs,czy ktoras z Was juz chodzi?

Do góry