reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Patka - wyprawkę już kompletuje. Zwłaszcza, że jak jestem na zakupach to ciężko się oprzeć tym malusim ubrankom.

Zastanawiamy się nad wózkiem. Różne oglądam i nie wiem który najlepszy. Myślę o maxi cosi mura albo może stokke. Któraś ma doświadczenie z tymi wózkami?

Patka - wyprawkę już kompletuje. Zwłaszcza, że jak jestem na zakupach to ciężko się oprzeć tym malusim ubrankom.

Zastanawiamy się nad wózkiem. Różne oglądam i nie wiem który najlepszy. Myślę o maxi cosi mura albo może stokke. Któraś ma doświadczenie z tymi wózkami?

Hmm, ja doświadczenia nie mam. Ale wejdź na nasz wątek zakupowy, tam się dziewczyny wypowiadały o wózkach i nie tylko :)

betka ja też chodzę do aktywnej mamy ale w lublinie ;) i ja mam już 3 zajęcia za sobą ze szkoły rodzenia. Na inne zajęcia niestety nie bardzo mogę chodzić, bo daleko ode mnie, a ja nie jeżdże samochodem...
Mi tez nie chcialoby sie dojezdzac,aktywną mam na osiedlu na silce to 5 min drogi..i co jak w tej szkole Ci sie podoba?

Poziomkiii fajnie,ze jestes i wszystko wporządku:)!

Ja ostatnio też już odczuwam brzuszek. I przerażają mnie wakacje nad morzem. Na szczęście tylko 4 dni. W pierwszej ciąży byłam też na takim urlopie ale wtedy tylko brzuch, a teraz synek i brzuch [emoji6]
A potem już babcie się zaopiekuja wnukiem na kilka dni.
Też w sobotę 7 mc

Mi najbardziej dokucza zgaga.
Dziec wysoko.

Betkaa fajnie ze idziesz na kurs. Ja byłam e pierwszej ciąży i sobie chwale. Ale teraz bym przełożyła większą wagę do nauki oddychania bo jak przyszło mi przec to nic nie pamietalam i ciężko było.

Olaa28 witaj. Opowiedz coś o sobie
U nad będzie Aleks [emoji4]

Ann - Aleks w formie Aleksander czy samo Aleks? :D Nie wiedziałam, że wybór imienia to taka trudna decyzja. Jak przyszło co do czego to się zdecydować nie można. Chciałabym, żeby miał tak jak ja. Ale Leo też mnie kusi. Borys też ekstra wtedy można by Nataszkę do kompletu :D.

A co o mnie? Hmm, pracoholik, pracoholik i jeszcze raz pracoholik. W pracy wszyscy na czele z "niemężem" się śmieją, że jak miesiąc wytrzymam bez pracy to będzie dobrze. Ale zapewne w domu będę działaś bo typowy urlop macierzyński to chyba nie dla mnie.

Aa no i jeszcze koszmarnie boję się porodu. To chyba taki strach przed nieznanym. Chciałabym cc bo na samą myśl o bólu sn płakać mi się chce.

Mi Aleksander super podoba, ale skrót Aleks okropny, nie lubie takich imion wymyslnych niby to zagraniczne niby nie. Za to skrót Olek jest super!!
Ann rozmawialam dzis z nauczycielką w szkole rodzenia i ona mowi, że to normalne ze kobiety nie pamiętają nauk ze szkoły bo działa natura, instynkty+ adrenalina. Mi dokuczaja najbardziej humorki i wzdęcia

reklama
Do góry