reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Hej :-) już odp :-) Ja tam jestem od męża uzależniona i strasznie mi VII brakuje :-) to już 4 takie miesiące :-\
A co do szkoły to ja niby chciałam iść ale sama nie wiem...
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
betka ja też chodzę do aktywnej mamy ale w lublinie ;) i ja mam już 3 zajęcia za sobą ze szkoły rodzenia. Na inne zajęcia niestety nie bardzo mogę chodzić, bo daleko ode mnie, a ja nie jeżdże samochodem...

O ja zaraz zadzwonie do szkoly rodzenia. Moja cos ostatnio dużo słabiej sie rusza, moze.inaczej odwrócona? Ja czuje sie w sumie dobrze tzn no chce mi sie spac, ale zawsze chcialo i przyznam że w zasadzie puki co moje życie mało co sie zmienilo. Wczoraj rozciachalam palca i chyba będę musiala jechac na pogotowie do zszycia.
Poziomki gdzie jesteś ??

Ja szkołę rodzenia zaczynam dopiero na początku sierpnia, ale na zajęcia fitness dla mam też chciałabym się zapisać i to jak najszybciej, bo widmo porodu cały czas nade mną ciąży!
Ja się czuję paskudnie dopiero od niedawna, wcześniej od początku wszystko było wzorcowo, a teraz wolniej chodzę, szybko się męczę, czasem robi mi się tak słabo, że po prostu muszę się położyć, a poza tym nie mogę spać tak jak kiedyś :(

Pat_ka syn. Co do imienia - trwają negocjacje jeszcze. Ale prawdopodobnie skoro ja Ola to syn Aleksander - przynajmniej ja forsuje tą wersje. A tata chce Leona albo Borysa :).

Patka oby nie :-) :-) może raczej przejmuje po Tacie pasję do ćwiczeń :-) :-)?

Ale duchota! Leżę na działce na tarasue ( tzn leżę na fotelu he he) i nie ma czym oddychać! Chyba stroju nie zabrałam a obok mam basen rozkoszny...

Pat_ka syn. Co do imienia - trwają negocjacje jeszcze. Ale prawdopodobnie skoro ja Ola to syn Aleksander - przynajmniej ja forsuje tą wersje. A tata chce Leona albo Borysa :).
Ooo u nas też syncio :) Nikodem, jednego Borysa będziemy mieć :D
Tekila nosi w brzuszku małego Borysa :)
Leon super, znam jednego. Przecudny dzieciaczek :D Aleks też ladnie!! :tak:
sami to przechodziliśmy burza mózgów haha :D Wyprawke juz powoli zbierasz? :)

Patka oby nie :-) :-) może raczej przejmuje po Tacie pasję do ćwiczeń :-) :-)?

Ale duchota! Leżę na działce na tarasue ( tzn leżę na fotelu he he) i nie ma czym oddychać! Chyba stroju nie zabrałam a obok mam basen rozkoszny...
Nono to lepiej po tatusiu :)
U nas tez strasznie parno :/ juz bylam nogi w basenie pomoczyć :happy2:

A ja nie wiem czy mam jechać do domu sprzątać czy siedzieć z tyłkiem na działce i czekać aż zacznie padać :-) w ogóle nic mi się w tym tygodniu nie chce! :-)

reklama
Do góry