reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

Hej :-) już odp :-) Ja tam jestem od męża uzależniona i strasznie mi VII brakuje :-) to już 4 takie miesiące :-\
A co do szkoły to ja niby chciałam iść ale sama nie wiem...
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
betka ja też chodzę do aktywnej mamy ale w lublinie ;) i ja mam już 3 zajęcia za sobą ze szkoły rodzenia. Na inne zajęcia niestety nie bardzo mogę chodzić, bo daleko ode mnie, a ja nie jeżdże samochodem...

O ja zaraz zadzwonie do szkoly rodzenia. Moja cos ostatnio dużo słabiej sie rusza, moze.inaczej odwrócona? Ja czuje sie w sumie dobrze tzn no chce mi sie spac, ale zawsze chcialo i przyznam że w zasadzie puki co moje życie mało co sie zmienilo. Wczoraj rozciachalam palca i chyba będę musiala jechac na pogotowie do zszycia.
Poziomki gdzie jesteś ??

Ja szkołę rodzenia zaczynam dopiero na początku sierpnia, ale na zajęcia fitness dla mam też chciałabym się zapisać i to jak najszybciej, bo widmo porodu cały czas nade mną ciąży!
Ja się czuję paskudnie dopiero od niedawna, wcześniej od początku wszystko było wzorcowo, a teraz wolniej chodzę, szybko się męczę, czasem robi mi się tak słabo, że po prostu muszę się położyć, a poza tym nie mogę spać tak jak kiedyś :(

Pat_ka syn. Co do imienia - trwają negocjacje jeszcze. Ale prawdopodobnie skoro ja Ola to syn Aleksander - przynajmniej ja forsuje tą wersje. A tata chce Leona albo Borysa :).

Patka oby nie :-) :-) może raczej przejmuje po Tacie pasję do ćwiczeń :-) :-)?

Ale duchota! Leżę na działce na tarasue ( tzn leżę na fotelu he he) i nie ma czym oddychać! Chyba stroju nie zabrałam a obok mam basen rozkoszny...

Pat_ka syn. Co do imienia - trwają negocjacje jeszcze. Ale prawdopodobnie skoro ja Ola to syn Aleksander - przynajmniej ja forsuje tą wersje. A tata chce Leona albo Borysa :).
Ooo u nas też syncio :) Nikodem, jednego Borysa będziemy mieć :D
Tekila nosi w brzuszku małego Borysa :)
Leon super, znam jednego. Przecudny dzieciaczek :D Aleks też ladnie!! :tak:
sami to przechodziliśmy burza mózgów haha :D Wyprawke juz powoli zbierasz? :)

Patka oby nie :-) :-) może raczej przejmuje po Tacie pasję do ćwiczeń :-) :-)?

Ale duchota! Leżę na działce na tarasue ( tzn leżę na fotelu he he) i nie ma czym oddychać! Chyba stroju nie zabrałam a obok mam basen rozkoszny...
Nono to lepiej po tatusiu :)
U nas tez strasznie parno :/ juz bylam nogi w basenie pomoczyć :happy2:

A ja nie wiem czy mam jechać do domu sprzątać czy siedzieć z tyłkiem na działce i czekać aż zacznie padać :-) w ogóle nic mi się w tym tygodniu nie chce! :-)

reklama
Do góry