reklama
tekila85
Fanka BB :)
Joani nie :-) miałam leżące l4 i byłam skazana na siedzenie w domu dzień w dzień. Moja psychiką na tym bardzo cierpiała. A to w ciąży niezbyt dobre :-) poza tym moja praca zmusza mnie do powrotu jak najszybciej po rozpoczęciu roku szkolnego :-)
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
joani
Tekila, no co Ty, wracać możesz choćby i w połowie grudnia i dyrekcja słowem nawet nie piśnie. Prawo jest po twojej stronie. Po porodzie policza Ci kiedy masz wrócić, dyrekcja też dostanie cynk i wcześniej ułoży sobie na spokojnie plan lekcji, tydzień przed powrotem rozdadza wszystkim nowy plan i tyle.
No chyba, że ty chcesz wrócić jak najszybciej mi osobiście byłoby szkoda, bo to niepowtarzalny czas, mimo że czasem ma się juz dość [emoji6]
Lekarz twój niestety wyjątkowo upierdliwy i nie ludzki, bo co jak co ale gin nie musi się tłumaczyć i udowadniać zusowi, że w ciąży jesteś.... to sa słowa mojego gina hehe
No chyba, że ty chcesz wrócić jak najszybciej mi osobiście byłoby szkoda, bo to niepowtarzalny czas, mimo że czasem ma się juz dość [emoji6]
Lekarz twój niestety wyjątkowo upierdliwy i nie ludzki, bo co jak co ale gin nie musi się tłumaczyć i udowadniać zusowi, że w ciąży jesteś.... to sa słowa mojego gina hehe
tekila85
Chce być rok ale nie dłużej. Z różnych powodów :-) a prawo prawem a życie życiem :-)
Wiktorka88 O
Joani dokladnie, prawo prawem a zycie swoje. Ja wracam najszybciej jak bede mogla, moze to i niepowtarzalny czas,, ale żyć z czegos trzeba
betkaa88
Hej dziewczyny...pewnie nie bede na biezaco tu ze wszystkim bo mieszkam u babci..wczoraj wynieslismy.WSZYSTKO z calego mieszkania i dzis zaczyna tam moj maz z wujkiem robic,przeliczylismy i jeszcze robimy kuchnie zeby potem meble pod zabudowe tylko zrobic i podlogi wymieniamy wszedzie bo moj jak zostaly puste pokoje i kuchnia nerwowy sie zrobil ze to po kims i zniszczone i doszlismy do wniosku ze urlop sobie darujemy w tym roku,a dopiero w pt Nam rezerwowalam
Wole miec mieszkanie zrobione niz potem z malym sie kulac jak w domu syf..
Jeszcze jedna pozytywna wiadomosc wczoraj weszlam u mnie w miescie do sklepiku takiego z art dla dzieci i co i patrze a tam wozek ktory sobie upatrzylam ostatnio i ten kolor nawet i dzis jade po niego z tatą!! bynajmniej z gowy nie trzeba bedzie szukac w innych miastach
Wole miec mieszkanie zrobione niz potem z malym sie kulac jak w domu syf..
Jeszcze jedna pozytywna wiadomosc wczoraj weszlam u mnie w miescie do sklepiku takiego z art dla dzieci i co i patrze a tam wozek ktory sobie upatrzylam ostatnio i ten kolor nawet i dzis jade po niego z tatą!! bynajmniej z gowy nie trzeba bedzie szukac w innych miastach
Wiktorka88 O
Betka to pochwal sie wózkiem później. My w lipcu zamawiac jedziemy, remontu współczuję ! U nas tylko odmalowanie bedzie, remontowalismy wszystko rok temu, tylko ten jeden pokoj nasze kitki ciut zdemolowały. Juz mam wszystko wybrane dodatki, mebelki nic tylko kupować czyli najlepsza część ciąży w przyszlym tyg na krzywą cukrową idę i oczywiscie dalej pracuje, zastepstwa nie mam. Postanowilam z moim, ze to on pojdzie na tacierzynskie a ja w miare sił wracam do pracy
reklama
betkaa88
To nie idziesz wogole na macierzynski?
A malenstwo macie z kim zostawic?
My tylko odkad tam mieszkamy wlasnie malowalismy ale teraz juz mamy na wlasnosc to sobie mozna robic.
Jestem padnieta a dzis tez dzien na obrotach,jeszcze spac nie moglam bo nie u siebie i po drugie przezywalam wszystko..
Wiki a moje koty zostaly dzis kolo domu na dworzu bo w domu pustka ide zaraz zajrzec i nakarmic biedaki
A malenstwo macie z kim zostawic?
My tylko odkad tam mieszkamy wlasnie malowalismy ale teraz juz mamy na wlasnosc to sobie mozna robic.
Jestem padnieta a dzis tez dzien na obrotach,jeszcze spac nie moglam bo nie u siebie i po drugie przezywalam wszystko..
Wiki a moje koty zostaly dzis kolo domu na dworzu bo w domu pustka ide zaraz zajrzec i nakarmic biedaki