reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Tekila, a nie szkoda ci tych 2 miesięcy? Zawsze o tyle dłużej potem posiedzisz z dzieckiem.
Dobrze, że wszystko w porządku.

eNortjKzUjIyMjU1MFOyBlwwFXoC0Q,,37.png

1usa3e5eqna1rleq.png

Joani nie :-) miałam leżące l4 i byłam skazana na siedzenie w domu dzień w dzień. Moja psychiką na tym bardzo cierpiała. A to w ciąży niezbyt dobre :-) poza tym moja praca zmusza mnie do powrotu jak najszybciej po rozpoczęciu roku szkolnego :-)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Tekila, no co Ty, wracać możesz choćby i w połowie grudnia i dyrekcja słowem nawet nie piśnie. Prawo jest po twojej stronie. Po porodzie policza Ci kiedy masz wrócić, dyrekcja też dostanie cynk i wcześniej ułoży sobie na spokojnie plan lekcji, tydzień przed powrotem rozdadza wszystkim nowy plan i tyle.
No chyba, że ty chcesz wrócić jak najszybciej mi osobiście byłoby szkoda, bo to niepowtarzalny czas, mimo że czasem ma się juz dość [emoji6]

Lekarz twój niestety wyjątkowo upierdliwy i nie ludzki, bo co jak co ale gin nie musi się tłumaczyć i udowadniać zusowi, że w ciąży jesteś.... to sa słowa mojego gina hehe

eNortjKzUjIyMjU1MFOyBlwwFXoC0Q,,37.png

1usa3e5eqna1rleq.png

Joani dokladnie, prawo prawem a zycie swoje. Ja wracam najszybciej jak bede mogla, moze to i niepowtarzalny czas,, ale żyć z czegos trzeba

Hej dziewczyny...pewnie nie bede na biezaco tu ze wszystkim bo mieszkam u babci..wczoraj wynieslismy.WSZYSTKO z calego mieszkania i dzis zaczyna tam moj maz z wujkiem robic,przeliczylismy i jeszcze robimy kuchnie zeby potem meble pod zabudowe tylko zrobic i podlogi wymieniamy wszedzie bo moj jak zostaly puste pokoje i kuchnia nerwowy sie zrobil ze to po kims i zniszczone i doszlismy do wniosku ze urlop sobie darujemy w tym roku,a dopiero w pt Nam rezerwowalam:D
Wole miec mieszkanie zrobione niz potem z malym sie kulac jak w domu syf..
Jeszcze jedna pozytywna wiadomosc wczoraj weszlam u mnie w miescie do sklepiku takiego z art dla dzieci i co i patrze a tam wozek ktory sobie upatrzylam ostatnio i ten kolor nawet i dzis jade po niego z tatą!!:D bynajmniej z gowy nie trzeba bedzie szukac w innych miastach:)

Betka to pochwal sie wózkiem później. My w lipcu zamawiac jedziemy, remontu współczuję ! U nas tylko odmalowanie bedzie, remontowalismy wszystko rok temu, tylko ten jeden pokoj nasze kitki ciut zdemolowały. Juz mam wszystko wybrane dodatki, mebelki nic tylko kupować czyli najlepsza część ciąży :p w przyszlym tyg na krzywą cukrową idę i oczywiscie dalej pracuje, zastepstwa nie mam. Postanowilam z moim, ze to on pojdzie na tacierzynskie a ja w miare sił wracam do pracy

reklama
To nie idziesz wogole na macierzynski?
A malenstwo macie z kim zostawic?
My tylko odkad tam mieszkamy wlasnie malowalismy ale teraz juz mamy na wlasnosc to sobie mozna robic.
Jestem padnieta a dzis tez dzien na obrotach,jeszcze spac nie moglam bo nie u siebie i po drugie przezywalam wszystko..
Wiki a moje koty zostaly dzis kolo domu na dworzu bo w domu pustka ide zaraz zajrzec i nakarmic biedaki:D

Do góry