reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Moja w sumie 850 g w 25 tyg to tez ciut duza. Patka tak my robimy osobny pokoik dla mlodej, na poczatku bedzie spala z nami w sypialni, a tak ok 3 miesiaca ekscytujemy ja do siebie, kupie nianie elektryczna i jakos damy rade :)

reklama
Hej. Bylaby ktoras zainteresowana ubrankami dla chlopczyka? Synka.mam z listopada wiec pory roku sie zgadzaja :-) teraz bedzie dziewczynka I robie dla niej miejsce w szafie :-)

Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej :-) ja po wizycie, ale bez usg- tętno sprawdzała, bardzo ładne równe 140 :-) szyja twarda i zamknięta :-) nie miałam usg bo w sumie od 6tc miałam co 3 tygodnie a teraz nie bardzo widzę sens :-) zwłaszcza, że każde kosztuje 80zł :-\ za dwa tygodnie mam zrobić krzywa, morfologii i mocz :-) no i wreszcie bez l4! Mogę spróbować odstawić luteinę jak nic się nie będzie działo! :-)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry