reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

betka odzielaliśmy pokój :D
tzn stawialiśmy ściany, kaloryfer podlaczany okno no wszystko co w pokoju hehe
10dni syfu, ale goniłam mojego jak tylko szło :p i tak sie szybko uwinął ze wszystkim bo jeszcze do pracy na 10godz chodzil haa

reklama
Betka w Lublinie padało pół godziny temu i troszkę chłodniej jest w końcu;) mój mąż jakiś przewrażliwiony na punkcie wysokiej temperatury, bardziej jemu przeszkadza niż mi;) moze maleństwo ma to po nim i mało aktywne:/

Betka w Lublinie padało pół godziny temu i troszkę chłodniej jest w końcu;) mój mąż jakiś przewrażliwiony na punkcie wysokiej temperatury, bardziej jemu przeszkadza niż mi;) moze maleństwo ma to po nim i mało aktywne:/

Ewelinka Twój mało aktywny w te upały mowisz no jak to chlop hehe:)
U mnie ochlodzilo sie od jakiejs godz taki chlodek jest ale nie pada.

Dziewczyny może i tak. Zasugerowałam się moim suwaczkiem. Jest prawie 26 tygodni i mi piszą, że ma 500 gram. A ostatnie usg z pomiarami miałam w 19 tygodniu.
Moja aplikacja mówi że 26 tc to 800g ale nie ma co patrzeć na te aplikacje, bo wiadomo że maluszki już na tym etapie mogą rosnąć inaczej.
U nas burza była, teraz mamy okna na oścież i chłodno się zrobilo, chwilo trwaj. Jutro niby ma być mniej niż 30,hurrra!

eNortjKzUjIyMjU1MFOyBlwwFXoC0Q,,37.png

1usa3e5eqna1rleq.png
U nas dziś 22-24 st jutro podobnie więc mi jak najbardziej pasuje, aby nie padało.
A co najlepsze od tego tyg ruszamy z remontem tym ogrzewaniem malowaniem...chce zeby bylo juz po ratunku!!!
A co remontujecie?

Chyba wrócę do was dziewczyny [emoji6]

U nas weekend pod znakiem euro. Mecze cały weekend alr już koniec i dalej w czwartek mąż będzie oglądał. No więc nie mam wyjścia i ja też. [emoji6]

Moja aplikacja mówi że 26 tc to 800g ale nie ma co patrzeć na te aplikacje, bo wiadomo że maluszki już na tym etapie mogą rosnąć inaczej.

U nas dziś 22-24 st jutro podobnie więc mi jak najbardziej pasuje, aby nie padało.

A co remontujecie?

Chyba wrócę do was dziewczyny [emoji6]

U nas weekend pod znakiem euro. Mecze cały weekend alr już koniec i dalej w czwartek mąż będzie oglądał. No więc nie mam wyjścia i ja też. [emoji6]

A w mojej aplikacji pokazuje ze 900g,ale ja sie tym nie przejmuje bo maly ma wg norm wage wporzadku tak zreszta gin mowila:)
Co do remontu pisalam juz kiedys,ocieplamy sciany robimy ogrzewanie gazowe,malowanie scian i jeszcze kilka rzeczy w sypialni w ktorej bedzie dzidzia:)
Jutro zasuwam po kartoniki i pakowanie pierdółek:)

Ja w ogóle gdzieś czytałam, że po 23tc dzieci zaczynają się od siebie sporo różnic! :-) zresztą tak jak piszesz Beatka jest wszystko e normie, mój synek ważył już prawie 400g w 19 skończonym tygodniu a normy mówią chyba 200-300 . Każda będzie miała e końcu inne dziecko :-) oby zdrowe i tyle :-)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Trzeba ich gonić:D alee Ci zazdroszcze,fajnie ze jestes po wszystkim:)

A ten pokoik ktory przygotowaliscie to dla małego?
sypialnie, komoda dla małego i łóżeczko :D pół na pół hehe , bo dopóki będzie spał w łóżeczku będzie spał z nami w sypialni. A potem musimy się eksmitować i zrobić mu tam pokoik :D ale to mysle jak bedzie mial 3 latka :p

a Wy robocicie osobno pokoiki dla maluszków? :)

Ja póki co będę miała dziecko w sypialni i kupuje tyko łóżeczko i komodę. Może za rok jak uznam, że to czas będzie miało swój pokój. Z góry wiem, że meble wybiorę bardzo uniwersalne, takie na wiele lat, tyko dodatki i motywy np na ścianie dziecięce :-) ale to będę myślała w przyszłym roku :-) Ogólnie w mojej sypialni nic nie zmieniam, mam ściany w kolorze fiołkowym i tak zostaną :-)

reklama
A w mojej aplikacji pokazuje ze 900g,ale ja sie tym nie przejmuje bo maly ma wg norm wage wporzadku tak zreszta gin mowila:)
Co do remontu pisalam juz kiedys,ocieplamy sciany robimy ogrzewanie gazowe,malowanie scian i jeszcze kilka rzeczy w sypialni w ktorej bedzie dzidzia:)
Jutro zasuwam po kartoniki i pakowanie pierdółek:)
Podejrzewam że pisałaś, ale tak jak pisałam dawno mnie tu nie było, a postanowiłam wrócić, więc muszę się na nowo wdrożyć. Powodzenia wraki razie [emoji4]
Ja w ogóle gdzieś czytałam, że po 23tc dzieci zaczynają się od siebie sporo różnic! :-) zresztą tak jak piszesz Beatka jest wszystko e normie, mój synek ważył już prawie 400g w 19 skończonym tygodniu a normy mówią chyba 200-300 . Każda będzie miała e końcu inne dziecko :-) oby zdrowe i tyle :-)

Dokładnie, kazde urodzi się inne
sypialnie, komoda dla małego i łóżeczko :D pół na pół hehe , bo dopóki będzie spał w łóżeczku będzie spał z nami w sypialni. A potem musimy się eksmitować i zrobić mu tam pokoik :D ale to mysle jak bedzie mial 3 latka[emoji14]
a Wy robocicie osobno pokoiki dla maluszków? :)
Ja też małego w sypialni będę miała. Wiktor zamieszkał w swoim pokoju jak skończył 6 mc ale był on tylko do spania.

Do góry