reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

betka odzielaliśmy pokój :D
tzn stawialiśmy ściany, kaloryfer podlaczany okno no wszystko co w pokoju hehe
10dni syfu, ale goniłam mojego jak tylko szło :p i tak sie szybko uwinął ze wszystkim bo jeszcze do pracy na 10godz chodzil haa

reklama
Betka w Lublinie padało pół godziny temu i troszkę chłodniej jest w końcu;) mój mąż jakiś przewrażliwiony na punkcie wysokiej temperatury, bardziej jemu przeszkadza niż mi;) moze maleństwo ma to po nim i mało aktywne:/

Betka w Lublinie padało pół godziny temu i troszkę chłodniej jest w końcu;) mój mąż jakiś przewrażliwiony na punkcie wysokiej temperatury, bardziej jemu przeszkadza niż mi;) moze maleństwo ma to po nim i mało aktywne:/

Ewelinka Twój mało aktywny w te upały mowisz no jak to chlop hehe:)
U mnie ochlodzilo sie od jakiejs godz taki chlodek jest ale nie pada.

Dziewczyny może i tak. Zasugerowałam się moim suwaczkiem. Jest prawie 26 tygodni i mi piszą, że ma 500 gram. A ostatnie usg z pomiarami miałam w 19 tygodniu.
Moja aplikacja mówi że 26 tc to 800g ale nie ma co patrzeć na te aplikacje, bo wiadomo że maluszki już na tym etapie mogą rosnąć inaczej.
U nas burza była, teraz mamy okna na oścież i chłodno się zrobilo, chwilo trwaj. Jutro niby ma być mniej niż 30,hurrra!

eNortjKzUjIyMjU1MFOyBlwwFXoC0Q,,37.png

1usa3e5eqna1rleq.png
U nas dziś 22-24 st jutro podobnie więc mi jak najbardziej pasuje, aby nie padało.
A co najlepsze od tego tyg ruszamy z remontem tym ogrzewaniem malowaniem...chce zeby bylo juz po ratunku!!!
A co remontujecie?

Chyba wrócę do was dziewczyny [emoji6]

U nas weekend pod znakiem euro. Mecze cały weekend alr już koniec i dalej w czwartek mąż będzie oglądał. No więc nie mam wyjścia i ja też. [emoji6]

Moja aplikacja mówi że 26 tc to 800g ale nie ma co patrzeć na te aplikacje, bo wiadomo że maluszki już na tym etapie mogą rosnąć inaczej.

U nas dziś 22-24 st jutro podobnie więc mi jak najbardziej pasuje, aby nie padało.

A co remontujecie?

Chyba wrócę do was dziewczyny [emoji6]

U nas weekend pod znakiem euro. Mecze cały weekend alr już koniec i dalej w czwartek mąż będzie oglądał. No więc nie mam wyjścia i ja też. [emoji6]

A w mojej aplikacji pokazuje ze 900g,ale ja sie tym nie przejmuje bo maly ma wg norm wage wporzadku tak zreszta gin mowila:)
Co do remontu pisalam juz kiedys,ocieplamy sciany robimy ogrzewanie gazowe,malowanie scian i jeszcze kilka rzeczy w sypialni w ktorej bedzie dzidzia:)
Jutro zasuwam po kartoniki i pakowanie pierdółek:)

Ja w ogóle gdzieś czytałam, że po 23tc dzieci zaczynają się od siebie sporo różnic! :-) zresztą tak jak piszesz Beatka jest wszystko e normie, mój synek ważył już prawie 400g w 19 skończonym tygodniu a normy mówią chyba 200-300 . Każda będzie miała e końcu inne dziecko :-) oby zdrowe i tyle :-)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Trzeba ich gonić:D alee Ci zazdroszcze,fajnie ze jestes po wszystkim:)

A ten pokoik ktory przygotowaliscie to dla małego?
sypialnie, komoda dla małego i łóżeczko :D pół na pół hehe , bo dopóki będzie spał w łóżeczku będzie spał z nami w sypialni. A potem musimy się eksmitować i zrobić mu tam pokoik :D ale to mysle jak bedzie mial 3 latka :p

a Wy robocicie osobno pokoiki dla maluszków? :)

Ja póki co będę miała dziecko w sypialni i kupuje tyko łóżeczko i komodę. Może za rok jak uznam, że to czas będzie miało swój pokój. Z góry wiem, że meble wybiorę bardzo uniwersalne, takie na wiele lat, tyko dodatki i motywy np na ścianie dziecięce :-) ale to będę myślała w przyszłym roku :-) Ogólnie w mojej sypialni nic nie zmieniam, mam ściany w kolorze fiołkowym i tak zostaną :-)

reklama
A w mojej aplikacji pokazuje ze 900g,ale ja sie tym nie przejmuje bo maly ma wg norm wage wporzadku tak zreszta gin mowila:)
Co do remontu pisalam juz kiedys,ocieplamy sciany robimy ogrzewanie gazowe,malowanie scian i jeszcze kilka rzeczy w sypialni w ktorej bedzie dzidzia:)
Jutro zasuwam po kartoniki i pakowanie pierdółek:)
Podejrzewam że pisałaś, ale tak jak pisałam dawno mnie tu nie było, a postanowiłam wrócić, więc muszę się na nowo wdrożyć. Powodzenia wraki razie [emoji4]
Ja w ogóle gdzieś czytałam, że po 23tc dzieci zaczynają się od siebie sporo różnic! :-) zresztą tak jak piszesz Beatka jest wszystko e normie, mój synek ważył już prawie 400g w 19 skończonym tygodniu a normy mówią chyba 200-300 . Każda będzie miała e końcu inne dziecko :-) oby zdrowe i tyle :-)

Dokładnie, kazde urodzi się inne
sypialnie, komoda dla małego i łóżeczko :D pół na pół hehe , bo dopóki będzie spał w łóżeczku będzie spał z nami w sypialni. A potem musimy się eksmitować i zrobić mu tam pokoik :D ale to mysle jak bedzie mial 3 latka[emoji14]
a Wy robocicie osobno pokoiki dla maluszków? :)
Ja też małego w sypialni będę miała. Wiktor zamieszkał w swoim pokoju jak skończył 6 mc ale był on tylko do spania.

Do góry