reklama
Wiktorka88 O
Fanka BB :)
Betka zależy od szpitala, moj gin sam zsczyna temat po 30 tyg, ale ja oczywiście nie wytrzymalam zglaszasz w szpitalu kilka tyg wcześniej, masz spotkanie z anestezjologiem za ktore placisz 30 zl i juz. Przynajmniej u nas tak jest
Wiktorka88 O
Julia zakupy
betkaa88
Ciekawe jak jest u mnie..podpytam za jakis czasBetka zależy od szpitala, moj gin sam zsczyna temat po 30 tyg, ale ja oczywiście nie wytrzymalam zglaszasz w szpitalu kilka tyg wcześniej, masz spotkanie z anestezjologiem za ktore placisz 30 zl i juz. Przynajmniej u nas tak jest
asik_
Joani - czekamy na córcię Prawdopodobnie będzie Melania albo Helenka - mąż się nie może zdecydować i twierdzi że jeszcze dużo czasu mamy
Ja mam część rzeczy takich maleńkich po synku jeszcze - ale to jakieś dresiki, śpioszki ogólnie mało, będę musiała dokupić. Wózka i łóżeczka też nie mam jeszcze tzn. mam samą gondolę ale bez nosidła a fotelik mam niby taki 0-18 kg ale wg mnie to bardziej 3msc+ mąż czeka na ostatnią chwilę z zakupami a samej nie chce mi się po sklepach latać, jakoś ja zakupów nie lubię. Wózek wstępnie wybrałam, gdyby się okazało że do mojego stelaża od wózka już nie da się dokupić nosidła.
Ja mam część rzeczy takich maleńkich po synku jeszcze - ale to jakieś dresiki, śpioszki ogólnie mało, będę musiała dokupić. Wózka i łóżeczka też nie mam jeszcze tzn. mam samą gondolę ale bez nosidła a fotelik mam niby taki 0-18 kg ale wg mnie to bardziej 3msc+ mąż czeka na ostatnią chwilę z zakupami a samej nie chce mi się po sklepach latać, jakoś ja zakupów nie lubię. Wózek wstępnie wybrałam, gdyby się okazało że do mojego stelaża od wózka już nie da się dokupić nosidła.
tekila85
Cześć i czołem :-)
Właśnie wróciłam od fryzjera i zajadam się rogalem :-) Jej trzy godziny aż mnie kość ogonowa boli :-)
Właśnie czy też tak macie, że siedząc na twardym i w ogóle dużo siedząc macie z nią problemu?? Bo ja po grillu w sobotę u Szwagierki prawie wyłam z bólu jak wstawałam i siadałam...
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Właśnie wróciłam od fryzjera i zajadam się rogalem :-) Jej trzy godziny aż mnie kość ogonowa boli :-)
Właśnie czy też tak macie, że siedząc na twardym i w ogóle dużo siedząc macie z nią problemu?? Bo ja po grillu w sobotę u Szwagierki prawie wyłam z bólu jak wstawałam i siadałam...
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Wiktorka88 O
Tekila tez czasami tak mam, ale dopiero jak napisałaś uswiadomilam sobie, ze to.moze od siedzenia