reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Tak rozmawialyscie o tych bólach różnych, u mnie pojawił się już daaawno a teraz mocniej ból spojenia łonowego... muszę pogadać z lekarzem, ciekawe co powie.
A jutro mam badanie glukozy...

Hej Dziewczyny :) Daaaaawno się nie odzywałam, ale dobra za krótka na wszystko :) Mam nadzieje że teraz będe miała więcej czasu :) Pozdrawiam

Asik, ważny etap za Tobą, możesz teraz na spokojnie zająć się Wami [emoji6] a juz wiesz kogo nosisz w brzuszku?

eNortjKzUjIyMjU1MFOyBlwwFXoC0Q,,37.png

1usa3e5eqna1rleq.png

Hej laseczki

Dziękuję wam za rzymianie kciukow... Wróciłam dopiero jakieś 2 godz temu i się od razu położyłam..

I tak...
Mam leżeć i jak najwięcej wypoczywać. Wzięła mi wymaz bo mówi że wygląda hej to na infekcje, a i skurcze były... Dostałam leki i mam czekać na telefon od niej co z tą infekcją... Jeżeli będzie to co ona myśli to antybiotyk muszę wziąć. A i te Durne mdłości... Po obiedzie wymioty... :(

Z małą wszystko ok a i główką w dół już była ułożona :)
Co nie znaczy że tak zostanie bo jeszcze dużo czasu :)

Buziaki

Napisane na D6603 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry