reklama
Wiktorka88 O
Fanka BB :)
Ja tez dzis do lekarza, ale jakos mniej stresu niz zawsze. Aga trzymam kciuki, daj znsc
Moj chlop jedzie na tydzien w alpy na motorze i powiem wam, ze troche mi przykro, niby namawialam go, ale teraz jakos mi z tym dziwnie. Nawet moze nie boli mnie jego wyjazd, ale to ze ja zostaje w domu.
Moj chlop jedzie na tydzien w alpy na motorze i powiem wam, ze troche mi przykro, niby namawialam go, ale teraz jakos mi z tym dziwnie. Nawet moze nie boli mnie jego wyjazd, ale to ze ja zostaje w domu.
Wiktorka88 O
Betka daj znać! Agica ja w robocie, jeszcze pyta mnie czy moze jechac, czy dam rade. Nie moge mu zabronic, ale nie bede mowila, ze ma jechać. Uważam, ze te decyzje powinien podjac sam. Co uważacie? Powinnam pomoc mu wybrac, czy raczej to on sam powinien zdecydowac?
betkaa88
Wiki mysle,ze on powinien sam wybrac bo bedziesz mu zakazywala albo wysylala a potem bedziesz sobie pluc w brode a moglam mu nie gadac..
Moze lepiej zeby jechal niech sobie odreaguje potem niewiadomo czy i kiedy jeszcze pojedzie.
Moze lepiej zeby jechal niech sobie odreaguje potem niewiadomo czy i kiedy jeszcze pojedzie.
Wiktorka88 O
Betka wlasnie jak wyniki ? Ja odebralam moczu nie są dobre.
Dokladnie tak samo mysle, ze on tą decyzje musi podjąć sam
Dokladnie tak samo mysle, ze on tą decyzje musi podjąć sam
reklama
betkaa88
Napisalam w wątku badania... ale gitbetka jak wyniki?