reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Pazdziernik 2016

Aga daj znac co gin powie:)
Powodzonka!
A tymczasem...ja po sniadanku gnije jeszcze,przez ta pogode moglabym spac i spac i nawet nie wychodzic..:)

reklama
Ja tez dzis do lekarza, ale jakos mniej stresu niz zawsze. Aga trzymam kciuki, daj znsc :)
Moj chlop jedzie na tydzien w alpy na motorze i powiem wam, ze troche mi przykro, niby namawialam go, ale teraz jakos mi z tym dziwnie. Nawet moze nie boli mnie jego wyjazd, ale to ze ja zostaje w domu.

Wiktorka moj na Woodstock jedzie jak masz sama w domu siedzieć to wpadaj do mnie:) z moja córa napewno nie bedziemy sie nudzić:)
Powodzenia na badaniach:)

Wiktorka powodzenia kochana dzis:)
Rozumiem jak sie czujesz bo mialabym tak samo...
Ja sie zbieram i jade po wyniki do szpitala

Betka daj znać! Agica ja w robocie, jeszcze pyta mnie czy moze jechac, czy dam rade. Nie moge mu zabronic, ale nie bede mowila, ze ma jechać. Uważam, ze te decyzje powinien podjac sam. Co uważacie? Powinnam pomoc mu wybrac, czy raczej to on sam powinien zdecydowac?

Wiki mysle,ze on powinien sam wybrac bo bedziesz mu zakazywala albo wysylala a potem bedziesz sobie pluc w brode a moglam mu nie gadac..
Moze lepiej zeby jechal niech sobie odreaguje potem niewiadomo czy i kiedy jeszcze pojedzie.

reklama
Do góry