reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Tak rozmawialyscie o tych bólach różnych, u mnie pojawił się już daaawno a teraz mocniej ból spojenia łonowego... muszę pogadać z lekarzem, ciekawe co powie.
A jutro mam badanie glukozy...

Hej Dziewczyny :) Daaaaawno się nie odzywałam, ale dobra za krótka na wszystko :) Mam nadzieje że teraz będe miała więcej czasu :) Pozdrawiam

Asik, ważny etap za Tobą, możesz teraz na spokojnie zająć się Wami [emoji6] a juz wiesz kogo nosisz w brzuszku?

eNortjKzUjIyMjU1MFOyBlwwFXoC0Q,,37.png

1usa3e5eqna1rleq.png

Hej laseczki

Dziękuję wam za rzymianie kciukow... Wróciłam dopiero jakieś 2 godz temu i się od razu położyłam..

I tak...
Mam leżeć i jak najwięcej wypoczywać. Wzięła mi wymaz bo mówi że wygląda hej to na infekcje, a i skurcze były... Dostałam leki i mam czekać na telefon od niej co z tą infekcją... Jeżeli będzie to co ona myśli to antybiotyk muszę wziąć. A i te Durne mdłości... Po obiedzie wymioty... :(

Z małą wszystko ok a i główką w dół już była ułożona :)
Co nie znaczy że tak zostanie bo jeszcze dużo czasu :)

Buziaki

Napisane na D6603 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry