reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

Na drugi dzien mialam juz
6,6 i kolejne dni 7, 8 przy 8 nie moglam wstac tzn wstac tak ale chodzic nie. to bardzo szybko rosnie na poczatku bo nasza watroba magazynuje zelazo i z zapasow w watrobie doszlam do siebie. Do porodu mialam.wysoka krew.
A juz.na.drugi dzien po porodzie koszyk tabletek żelaza, ja nie bralam i mowilam do mojego " widzisz jak zdrowieje, góralka.jestem, ciebie predzej wykoncze miź kipnę" ale moj gdzies byl u lekarza, ale nie szpitalnego i ppwiedzial ze zelazo trzrba braz bo jak sie skonczy zapas zelaza.w wątrobie to kipnę. I brałam. Krew mialam juz 13 po 2 miesiacach i bralam jeszcze chyba z miesiac. To wszystko nie jest proste to trochę czary mary.... Cała ta medycyna to magia. Czarna.

reklama
Dwa dni przed porodem ponad 4 kg ale.nie.powiedzial dokładnie.

Podobmo waga z polowkowego jest waga razy 10 przy pprodzie. Ja na pplowce mialam 440 a przy porodzie 4350. Tylko moj byl przenoszony.

No to na pewno ;) ja tam nie wiem ... w każdym razie mi pd razu w 1 xiazy powiedziała ze większy jak 3 kilo nie będzie i miała rację :)
Zobaczymy jak teraz wyjdzie ;) ale Damian stwierdził że coś czuje w kościach ze ten będzie urwiska od początku a nie taki grzeczny jak Krystian ;)

Dzień dobry [emoji8] [emoji8] [emoji8]

Muszę was nadrobić... Chyba z 10 stron mam [emoji6] [emoji6]

Damian pojechal po takie białe bawarskie kiełbaski bo mi się zażyczyło na śniadanie [emoji23]
A ja jeszcze leniucha mam żeby wstać...

Wczoraj się znów poklocilam, bo tylko te mecze i mecze... A ja?[emoji22]

Dziewczyny, klucie w środku tam... Juz chyba tam gdzie szyjka... Mam takie właśnie głupie uczcie i za chwilę ok... I teraz znowu... Macie tak?

Napisane na D6603 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry