reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

reklama
My bez ślubu żyjemy , to o to trochę coś niekiedy pomarudzą. Tzn. Tylko mama mojego, bo moi rodzice wiedzą, że nic nie da ich gadanie. A z chrztem się chyba pogodzili. Przynajmniej nic nie mówią. Ale stwierdziłam , że nie będę chrzcić dla babć.
Największy foch ze strony mojego był o moje nazwisko. Z synkiem ustalamy jakie będzie. Ale jeśli jego to wtedy ślub cywilny.

Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom

O widzisz to my podobnie tzn ja raczej wole slub koscielny, ale wlasnie za kilka lat i od razu z chrztem. Ostatnio przyniesli mi becik taki niby do chrztu jak powiedzialam, że mloda raczej na wlasnych nogach pojdzie to trochę sie zdziwili. Nie chcialabym na tym tle nieporozumien, a z drugiej strony nie chce robić nic wbrew sobie

Wiktorka najważniejsze to ustalić to między sobą. Co by się nie okazało, że on może jednak myśli jak swoja mama. A później dacie znać rodzinie. I tyle ;)

Agnieszka ziemniaczki z cebulką i kefir. Nie chce mi się nic i poza tym za ciepło na normalne gotowanie ;)

Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom

A tak to już od kilku tygodni czuje wyraźne ruchy, od paru dni to nawet już widać na zewnątrz, że mały szaleje w środku:)
Na prawdę już widać u Ciebie ruchy na brzuszku ? suwaczek pokazuje że jesteś dokładnie w tym samym dniu ciąży co ja :-) tak się właśnie zastanawiałam czy to możliwe , że już czuć ruchy przez skórę :-) u mnie dzisiaj w brzuszku cisza , nie chce mnie malutka pokopać

reklama
U mnie też widać ruchy :-) Ale jak leżę płasko :-)

Co do chrztu bez ślubu to różnie to bywa- bo zawsze rodzi się pytanie po co chrzcić dziecko skoro żyje się jakby wbrew zasadą Kościoła- taki bywa czasami powód odmowy ...

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry