reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

ja żyję w małej miejscowości i nie chcę żeby dziecko było potem w szkole wytykane palcami czemu nie chodzi na religię albo nie podchodzi do komunii jak wszystkie dzieci , więc muszę ochrzcić , a na ślubie kościelnym mi nie zależy

reklama
U mnie tez czuc juz przez skórę i to od jakis 2 tyg i widać też. Moja ostatnio bardzo pobudzona, ale gdzies czytalam ze wlasnie 21 do 27 to niby tyg gdzie dzieci sa bardzo ruchliwe.
No ja dlatego sie z tym chrztem zastanawiam, nie mam zamiaru teraz sie księdza prosic no i bardziej odpowiada mi opcja 2 w 1

Julianing nie spotkalam sie z tym, zeby dzieci byly wysmiewane z tego powodu. Fakt, ze nie wiem jak to jest w bardzo malych miejscowosciach. Nie marw sie tym na zapas, na pewno znajdziesz ksiedza który za odpowiednią opłatą ochrzci dzieciaczkall

Wiktorka nawiazujac do tego soczku skad jestes przypomnij mi bo sie zaszukam:)
My 4 lipca mamy pierwsza rocznice slubu..i juz rozmyslam co fajnego wymyslic dla Nas...z chrztem to moj mowil ze nie bedzie chrzcil niech dziecko samo wiare sobie wybierze a ja ochrzcilabym dla spokoju ze tak powiem i w sumie malo narazie o tym gadalismy..ale taka uroczystosc 2 w 1 czemu nie to co ze dziecko juz na nozkach pojdzie:) pff tam

Z chrztem nawet nie bede sie tu pewnie prosila bo nie chodze do kosciola to w zyciu chrztu nie da mi tu ksiadz pojedziemy na wioske do ciotki tam mamy takiego ksiedza ktory wyobrazcie sobie z 3 lata temu bierzmowania mojemu udzielil bo nie mial ja swiadkiem jego bylam haha msza jak w nd stowka na ofiare i po sprawie wszyscy zadowoleni:)

Julianign a wiesz co Salno taka wiocha kolo Nas hehe:)

Wiktorka o boze to mamy daleko do siebie a szkoda:(
Dzis juz bez kolnierza lata Ci powiem ze z kazdym dniem od nd poprawa jest, najlepsze ze w nd albo sob ma zawody i cicho ja tylko czekam co zrobi:D bo zabronilam mu chociaz nie mam tego w zwyczaju zobaczymy cwaniaka:D

Moze gada madrze ale jego mama i babcia do kosciola chodza co tydz i wogole i pewnie gadanie bedzie...ja bym ochrzcila dla spokoju bo potem.szkola komunia...

reklama
Do góry