reklama
Wiktorka88 O
Fanka BB :)
U mnie tez czuc juz przez skórę i to od jakis 2 tyg i widać też. Moja ostatnio bardzo pobudzona, ale gdzies czytalam ze wlasnie 21 do 27 to niby tyg gdzie dzieci sa bardzo ruchliwe.
No ja dlatego sie z tym chrztem zastanawiam, nie mam zamiaru teraz sie księdza prosic no i bardziej odpowiada mi opcja 2 w 1
No ja dlatego sie z tym chrztem zastanawiam, nie mam zamiaru teraz sie księdza prosic no i bardziej odpowiada mi opcja 2 w 1
Wiktorka88 O
Julianing nie spotkalam sie z tym, zeby dzieci byly wysmiewane z tego powodu. Fakt, ze nie wiem jak to jest w bardzo malych miejscowosciach. Nie marw sie tym na zapas, na pewno znajdziesz ksiedza który za odpowiednią opłatą ochrzci dzieciaczkall
betkaa88
Wiktorka nawiazujac do tego soczku skad jestes przypomnij mi bo sie zaszukam
My 4 lipca mamy pierwsza rocznice slubu..i juz rozmyslam co fajnego wymyslic dla Nas...z chrztem to moj mowil ze nie bedzie chrzcil niech dziecko samo wiare sobie wybierze a ja ochrzcilabym dla spokoju ze tak powiem i w sumie malo narazie o tym gadalismy..ale taka uroczystosc 2 w 1 czemu nie to co ze dziecko juz na nozkach pojdzie pff tam
My 4 lipca mamy pierwsza rocznice slubu..i juz rozmyslam co fajnego wymyslic dla Nas...z chrztem to moj mowil ze nie bedzie chrzcil niech dziecko samo wiare sobie wybierze a ja ochrzcilabym dla spokoju ze tak powiem i w sumie malo narazie o tym gadalismy..ale taka uroczystosc 2 w 1 czemu nie to co ze dziecko juz na nozkach pojdzie pff tam
betkaa88
Z chrztem nawet nie bede sie tu pewnie prosila bo nie chodze do kosciola to w zyciu chrztu nie da mi tu ksiadz pojedziemy na wioske do ciotki tam mamy takiego ksiedza ktory wyobrazcie sobie z 3 lata temu bierzmowania mojemu udzielil bo nie mial ja swiadkiem jego bylam haha msza jak w nd stowka na ofiare i po sprawie wszyscy zadowoleni
Wiktorka88 O
Ja z Wałbrzycha betka i mądrze twoj gada a jak sie czuje?
betkaa88
Julianign a wiesz co Salno taka wiocha kolo Nas hehe
Wiktorka o boze to mamy daleko do siebie a szkoda
Dzis juz bez kolnierza lata Ci powiem ze z kazdym dniem od nd poprawa jest, najlepsze ze w nd albo sob ma zawody i cicho ja tylko czekam co zrobi bo zabronilam mu chociaz nie mam tego w zwyczaju zobaczymy cwaniaka
Wiktorka o boze to mamy daleko do siebie a szkoda
Dzis juz bez kolnierza lata Ci powiem ze z kazdym dniem od nd poprawa jest, najlepsze ze w nd albo sob ma zawody i cicho ja tylko czekam co zrobi bo zabronilam mu chociaz nie mam tego w zwyczaju zobaczymy cwaniaka
reklama