reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Martina no na pewno przeżycie dla niego bedzie. Choc moj to bardzo na luzie podchodzi dopiero jak zobaczyl jak mloda pyszek otwiera to sie wzruszyl. Ja mysle, ze chlopi to dopiero jak na rece wezmą to do nich dotrze

reklama
Pola pokaż szafe !
U mnie mloda szalehe caly czas, trochę mnie to stresuje bo ojciec jest troche nadpobudliwy i wszedzie go pelno, oszaleje jak będę miała takich dwóch w domu

Dziewczyny, a tak z innej beczki sie zastanawiam, od razu bedziecie chrzcic swoje dzieci ?
Ja bym chciala poczekac z rok lub dwa i wziac slub i od razu ochrzcic młodą. Byla ktoras z was na takiej uroczystości?

Dzień doberek :)
W końcu posprzątane :)
Teraz kilka owoców wcinam i będę chyba do końca dnia siedziała... Nie ruszę się ;)

Co do kopniakow... Dzisiaj jakas spokojna mała :)
Wczoraj tak samo :)

A co na obiad? Co robicie? Nie mam pomysłu :(

Napisane na D6603 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
O wlasnie bellina to mi powiedz, nie robią problemow tzn rodzina nie jeczy? Moja rodzicielka tez uwaza, zeby poczekac do ślubu boje sie o drugą stronę

Do góry