reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

Ja w każdym pokoju mam telewizor swego czasu miałam w kuchni i chyba trzeba kupic bo przynajmniej tam bedzie spokój a i ostatnio sie śmiałam ze trzeba tez w toalecie zamontowac na euro bo moj tatus jak jest mecz a jest w toalecie to nasi zawasze strzelaja gola wiec czasami jak przegrywaja to sie śmiejemy z ojczulka ze powinien posiedziec troche w toalecie:-D

reklama
a słyszałaś co się stało u nas na torze w Rybiku? w zeszła niedziele Z Unią Tarnów? :( Dzisiaj właśnie zmarł Rempała :(
Mój tata przeżywa strasznie. Sam chciał być żużlowcem. Na szczęście na chceniu się skończyło :) Jak byłam mała, to zawsze zabierał mnie na żużel. Wokół trybun rósł żywopłot i takie kulki białe. Potrafiłam się tym bawić cały mecz :D

Tak Patka mialam go na mysli poza tym u Nas w wypadku nad ranem w pt zginelo dwoch 27 letnich chlopakow ktorych co prawda kojarzylam z widzenia od malego jednemu dziecko za msc mialo sie urodzic drugi mial kilkumiesieczne i zone niecaly rok po slubie :( czyli razem trzech...

Dzień dobry mamusie :)
U nas trochę słonko wyszło to mężu przygotowuje grill, dopóki nie zacznie łac bo zapowiadają :(
I właśnie dzisiaj mamy taki obiadek... Grilla sobie wymarzylam [emoji23] [emoji23]

Potem mama przyjdzie z siostrą na kawkę... No, mama zrobi ciacho. Poprosiłam ja żeby coś uciekła po tym jak zobaczyłam co wy tu wyczyniacie ;) ślinka mi pociesza jak zobaczyłam wasze fotki, a że piec ciacha to nie moja mocna strona, zrobi mama ;)

A wy jak spędzacie wolny dzionek? Jaka pogoda u was?

Napisane na D6603 w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć :-)
Ja znowu na działce bo u nas plac budowy, szkoda tylko, że co chwilę pada deszcz i znowu duszno-biedni panowie będą wykończeni :-( Ech lubię zmiany ale nie cierpię remontów :-)
Co do meczów itp to mój mąż jest akurat fanem tyko MMA i czasami nawet z nim to oglądam :-) niby nadany dwa tv, ale ja wolę jakoś i tak siedzieć z moim mężem( to jest uzależnienie od mojego m) :-)
Mój Synek jest już bardzo ruchliwy, i nawet czuć pod ręką jak się przemieszcza ..
Czasami mnie to bawi ale ogólnie nie mam łez wzruszenia jak to czasami piszą niektóre mamy w artykułach:-) w ogóle to chciałbym już , żeby był chociaż lipiec :-)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

A ja osobiście remonty uwielbiam!!! :) a chcemy z nową kuchnią i łazienką zdążyć do końca wakacji. A dzisiaj rano był u nas spektakl! Dzidzia tak pięknie kopala ze super było widać na brzuchu! A powiem wam że kopie głównie gdy słyszy mój głos :)

Sent from my D2303 using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Pola bo od ktoregos tam tyg dziecko slyszy Nasz glos:) moj tez fika caly czas juz ciagle czuje z dwa dni temu az usiadlam w bezruchu podnioslam bluzke i tez bylo naprawde mocno widac moglam nagrac:)
Ja dzis wyleguje sie w lozku i filmy ogladamy.Kluje mnie cos w prawym boku moj juz sie zaniepokoil ale domyslilam sie ze to od jelit bo ja mam z tym problemy teraz brzuch mi wzdęło:(

Do góry