reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Ja w każdym pokoju mam telewizor swego czasu miałam w kuchni i chyba trzeba kupic bo przynajmniej tam bedzie spokój a i ostatnio sie śmiałam ze trzeba tez w toalecie zamontowac na euro bo moj tatus jak jest mecz a jest w toalecie to nasi zawasze strzelaja gola wiec czasami jak przegrywaja to sie śmiejemy z ojczulka ze powinien posiedziec troche w toalecie:-D

reklama
a słyszałaś co się stało u nas na torze w Rybiku? w zeszła niedziele Z Unią Tarnów? :( Dzisiaj właśnie zmarł Rempała :(
Mój tata przeżywa strasznie. Sam chciał być żużlowcem. Na szczęście na chceniu się skończyło :) Jak byłam mała, to zawsze zabierał mnie na żużel. Wokół trybun rósł żywopłot i takie kulki białe. Potrafiłam się tym bawić cały mecz :D

Tak Patka mialam go na mysli poza tym u Nas w wypadku nad ranem w pt zginelo dwoch 27 letnich chlopakow ktorych co prawda kojarzylam z widzenia od malego jednemu dziecko za msc mialo sie urodzic drugi mial kilkumiesieczne i zone niecaly rok po slubie :( czyli razem trzech...

Dzień dobry mamusie :)
U nas trochę słonko wyszło to mężu przygotowuje grill, dopóki nie zacznie łac bo zapowiadają :(
I właśnie dzisiaj mamy taki obiadek... Grilla sobie wymarzylam [emoji23] [emoji23]

Potem mama przyjdzie z siostrą na kawkę... No, mama zrobi ciacho. Poprosiłam ja żeby coś uciekła po tym jak zobaczyłam co wy tu wyczyniacie ;) ślinka mi pociesza jak zobaczyłam wasze fotki, a że piec ciacha to nie moja mocna strona, zrobi mama ;)

A wy jak spędzacie wolny dzionek? Jaka pogoda u was?

Napisane na D6603 w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć :-)
Ja znowu na działce bo u nas plac budowy, szkoda tylko, że co chwilę pada deszcz i znowu duszno-biedni panowie będą wykończeni :-( Ech lubię zmiany ale nie cierpię remontów :-)
Co do meczów itp to mój mąż jest akurat fanem tyko MMA i czasami nawet z nim to oglądam :-) niby nadany dwa tv, ale ja wolę jakoś i tak siedzieć z moim mężem( to jest uzależnienie od mojego m) :-)
Mój Synek jest już bardzo ruchliwy, i nawet czuć pod ręką jak się przemieszcza ..
Czasami mnie to bawi ale ogólnie nie mam łez wzruszenia jak to czasami piszą niektóre mamy w artykułach:-) w ogóle to chciałbym już , żeby był chociaż lipiec :-)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

A ja osobiście remonty uwielbiam!!! :) a chcemy z nową kuchnią i łazienką zdążyć do końca wakacji. A dzisiaj rano był u nas spektakl! Dzidzia tak pięknie kopala ze super było widać na brzuchu! A powiem wam że kopie głównie gdy słyszy mój głos :)

Sent from my D2303 using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Pola bo od ktoregos tam tyg dziecko slyszy Nasz glos:) moj tez fika caly czas juz ciagle czuje z dwa dni temu az usiadlam w bezruchu podnioslam bluzke i tez bylo naprawde mocno widac moglam nagrac:)
Ja dzis wyleguje sie w lozku i filmy ogladamy.Kluje mnie cos w prawym boku moj juz sie zaniepokoil ale domyslilam sie ze to od jelit bo ja mam z tym problemy teraz brzuch mi wzdęło:(

Do góry