reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

reklama
To ja z seksem mam spokój przy pierwszej ciazy maz mnie nie męczył bo powiedział ze niebedzie dziecka szturchał wackiem a teraz to ja nie mam ochoty na seks i musi to uszanowac wiec jest troche poszkodowany :p

Poziomkii nie nie mialam ale do gastrologa chodzilam i jak mialam takie badanie na flore bakteryjna to chyba z 5 razy normę mialam przewyzszona i tak sie mecze juz kilka lat moj ojciec z tym samym.zawsze ma problem a ja espumisanem sie ratuje...myslisz zeby zrobic takie usg?
Ale dzidzia mi skacze teraz w brzuchu po kolacji:)

Mój mąż w sumie póki co od marca aż dwa razy miał ta radość ;-) Ja generalnie też jakoś ochoty nie mam ale tylko dlatego, że wieczorami mam już taki bez brzuch napięty i zmęczony :-)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Powiem tak nie jest źle bo jak ma nocki to nic niechce najgorzej jest jak ma popki i przychodzi z pracy tylko ze miałam taki okres ze godz20 ja juz spałam wiec wara mnie tyknac bo jak by mnie obudził to by miał przeje.... a jak ma na rano no to wtedy mu sie wacek podnosi ale generalnie to od poczatku ciazy to moze ze dwa razy mu pomogłam a tak to niech sobie sam radzi ja bez tego moge życ wiec on też:p:p

Do góry