reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Mnie co jakiś czas kuje to tu to tam, ale dopóki nie boli mnie podbrzusze czy nie ma jakiś plamień to jestem w miarę spokojna(choć wiadomo zawsze w głowie coś tam się pojawia)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Mnie od jedzenia kluje bo wczoraj sobie pozwolilam a dzis leze obolala nospa sie moze uratuje...juz rano tez sie zaniepokoilam

Ale tu cichutko...pewnie w ogrodkach cycki smazycie dzis :D
U mnie tak duszno ze spacer mi wystarczyl wole w domu lezec bo chlodno...:)

Betkaa ty bez przerwy masz przeboje z brzuchem. Nie masz czegoś z woreczkiem żółciowym?

U mnie tez widac kopniaki [emoji4] ale mój mężczyzna tak samo aktywny jak ja czyli wieczorem i noca [emoji39]

Dzis rano dziewczynki oglądały teatrzyk kukiełkowy, potem pojechaliśmy na szybki zakupy po wiecej sukienek do H&M i potem do parku bo wesołe miasteczko było. Sa ledwo zywe[emoji23]
Teraz mezus poszedł po lody i piwko (0%) [emoji4]

Dziewczynki dostały masa prezentów w tym sporo chleba polskiego bo widocznie firma sie promowała i mamy dzis na obiad chleb w jajku[emoji23]

Link do: Słodka Malina
Link do: Handmadebypati

A mi brzuch tak stwardnial jak kamień... A w sumie nic dzisiaj nie robiłam... Aż ciężko się oddycha... Od samego żołądka aż do dołu...
Położę się to może będzie lepiej :(

Napisane na D6603 w aplikacji Forum BabyBoom

Mi raz tak stwardniał ale na około minutę po seksie..no wiecie na końcu.. B-) normalnie cala macica, ale byłam przerażona! Czy to normalne, że przy orgazmie tak się dzieje?Sorry, za bezpośrednie pytanie....

Tekila ostatnio wlasnie gdzies w artykule pojawilo mi sie ze po orgazmie moze stwardniec brzuch ale nie pamietam czemu co i jak:)
Poziomki ja mam problemy z jelitem drazliwym ale i tak odkad jestem na zwolnieniu mniej mi dokucza jak w pracy dochodzil do tego stres to byla masakra po nospie dzis mi ulzylo poza tym polezalam dzis:)
Nie mow ze robilas chleb z jajkiem taki smazony? Bo Nas ostatnio na taki wzielo z keczupem hehe...to sie dziewczynki wyszalaly dzien pelen emocji..

reklama
Mi raz tak stwardniał ale na około minutę po seksie..no wiecie na końcu.. B-) normalnie cala macica, ale byłam przerażona! Czy to normalne, że przy orgazmie tak się dzieje?Sorry, za bezpośrednie pytanie....

No po to przecież tu jesteśmy zeby się pytać :)
Każda z nas przechodzi to samo ;)
POZIOMKI
Magnez wezmę... Dzięki kochana!

Napisane na D6603 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry