reklama
swistak34
Fanka BB :)
U mnie mecze boks siatkowka tenis i skoki i wszystko co ma zwiazane ze słowem sport wiec mam przerąbane własnie teraz oglada jakis boks u nas w sypialni a ja bym poogladała polsat bo dzis jest koncert z sopotu no coz zostało mi tylko przytulic do podusi i isc spać
agnieszka...24
Szczesliwa mama Jonathana
ŚWISTAK, o jak ja ciebie rozumiem!!
Ale przynajmniej wywaliłam girki i masaż mam [emoji23] [emoji23]
W sumie łaski nie robi [emoji23]
Napisane na D6603 w aplikacji Forum BabyBoom
Ale przynajmniej wywaliłam girki i masaż mam [emoji23] [emoji23]
W sumie łaski nie robi [emoji23]
Cherry90
Fanka BB :)
Mój nawet nie ogląda. Więc mam spokój ale za to wiecznie te TVN turbo albo jakieś hardorowe lombardy gas monkey czy coś tam jesCze więc dzięki Bogu mam trzy tv
Napisane na D6503 w aplikacji Forum BabyBoom
Pola_1990
Zaangażowana w BB
Agnieszka, Swistak Od 12 czerwca to nic nie będziemy w stanie obejrzeć bo się Euro zacznie, wiec radzę korzystać puki można [emoji12] [emoji12] [emoji12]
Napisane na D2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na D2303 w aplikacji Forum BabyBoom
agnieszka...24
Szczesliwa mama Jonathana
Kochana, TVN turbo to u nas leci w kółko, no chyba że z przerwą na mecz [emoji23] [emoji23] [emoji23]Mój nawet nie ogląda. Więc mam spokój ale za to wiecznie te TVN turbo albo jakieś hardorowe lombardy gas monkey czy coś tam jesCze więc dzięki Bogu mam trzy tv
Dogrywka... Nie czekam. Spadam spaciusiać [emoji8] [emoji8] [emoji8]
poziomki
mama 00 08 11 13 15
A my tak na dobra sprawę nie mamy Tv. Co prawda posiadamy odbiornik ale nie mamy podłączonej Tv i tyle co z neta jak nas najdzie
Link do: Słodka Malina
Link do: Handmadebypati
Link do: Słodka Malina
Link do: Handmadebypati
reklama
poziomki zostało coś dla mnie ? wiesz ze mi język do podłogi ucieka jak widze Twoje pyszności
a słyszałaś co się stało u nas na torze w Rybiku? w zeszła niedziele Z Unią Tarnów? Dzisiaj właśnie zmarł RempałaOgólnie co się dzieje Bóg zabiera młodych ludzi od wczoraj o 3 osobach usłyszałam.... smutno