reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

reklama
U mnie na szczęście każdy ma swój tv ale mój M teraz ogląda film z neta a ze ja takich nie lubię to oglądam tv w sypialni. A z meczów to tylko jak Polska gra . Także luzik

U mnie mecze boks siatkowka tenis i skoki i wszystko co ma zwiazane ze słowem sport wiec mam przerąbane własnie teraz oglada jakis boks u nas w sypialni a ja bym poogladała polsat bo dzis jest koncert z sopotu no coz zostało mi tylko przytulic do podusi i isc spać

Mój nawet nie ogląda. Więc mam spokój ale za to wiecznie te TVN turbo albo jakieś hardorowe lombardy gas monkey czy coś tam jesCze więc dzięki Bogu mam trzy tv

Napisane na D6503 w aplikacji Forum BabyBoom

Jednak nie ogladamy filmu bo moj zasnal zanim wlaczylam a ja chyba tez ide juz hasiu hehe...
My to oboje ze sportu tylko zuzel ogladamy bo kibice z Nas a pilke moj popatrzy i przelacza albo jak teraz smacznie chrapie:D

Mój nawet nie ogląda. Więc mam spokój ale za to wiecznie te TVN turbo albo jakieś hardorowe lombardy gas monkey czy coś tam jesCze więc dzięki Bogu mam trzy tv

Napisane na D6503 w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana, TVN turbo to u nas leci w kółko, no chyba że z przerwą na mecz [emoji23] [emoji23] [emoji23]

Dogrywka... Nie czekam. Spadam spaciusiać [emoji8] [emoji8] [emoji8]

Napisane na D6603 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
poziomki zostało coś dla mnie ? wiesz ze mi język do podłogi ucieka jak widze Twoje pyszności :D
Ogólnie co się dzieje Bóg zabiera młodych ludzi:( od wczoraj o 3 osobach usłyszałam.... smutno
a słyszałaś co się stało u nas na torze w Rybiku? w zeszła niedziele Z Unią Tarnów? :( Dzisiaj właśnie zmarł Rempała :(

Do góry