reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Dzień dobry mamuśki w Dniu Matki!!:D

Ja już nie śpię:) ale pogoda się trochę popsuła jest tak szaro buro i chłodniej o wiele najlepiej spałabym cały dzień albo leniuchowała....
Jedziemy na obiad z rodzicami do Restauracji ( przynajmniej z obiadem mam dziś spokój, sami to zaproponowali haha)
kawkę właśnie spijam:)

Cześć :-) Ja dziś mam ciężki dzień :-\ rano w kościele prawie zemdlałam, mąż mnie musiał po 30 minutach do domu odprowadzić, masakra szłam i miałam same ciemne plamy przed oczami. Jak poleżałam to trochę minęło ale teraz znowu mi jakoś tak dziwnie. Może ciśnienie niskie czy coś...?

A i znowu obudziłam się rano z plamą na koszulce..Tym razem większą i znowu z tej samej piersi...

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Siedzimy w ogrodzie, mąż mi na chwilę zginął ;)
Przychodzi i przynosi kawę mrożoną ;) Samorobiona ;) pyyycha

TEKILA już siara?
U mnie jeszcze sucho... Ale pamiętam że synem też dość szybko zaczęła mi lecieć...
1464265039295.jpg
1464265039295.jpg

Załączniki

• 1464265039295.jpg
    1464265039295.jpg
    68,7 KB · Wyświetleń: 314
Aga no raczej chyba tak, bo plama po wyschnięciu jest sztywna taka więc to raczej nie woda :-) też mnie dziwi, że tak szybko?! Ale u mnie to chyba wszystko szybko, ruchy czuje szybko itp :-)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witajcie ja mam dziś zły dzień płakać mi się chce smutno oh chyba hormony mi buzują męża nie ma od 4dni remontuje u swojej mamusi nie mam do kogo sie przytulic buuuuuu:sad:

Do góry