reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Witaj Aga dawno Cie u nas nie było:)

Wlasnie sie dowiedziałam, ze u córki w szkole panuje szkarlatyna, wiec pewnie zaraz bedzie chora:( miałyście kiedyś styczność z ta choroba? Zastanawiam sie czy ja tez moge sie zarazić ale to chyba tylko " dzieciowa" choroba? Zaraz dr Google zapytam

Pamietam lekarz kazał Ci odpoczywać, dobrze ze juz czujesz sie lepiej i ze mały wraca do przedszkola:) zastanawiam sie tez co u Pauliny pamietam ze jej pracodawcy ja zwolnili i zrobili straszna jazdę, ze biedna w szpitalu wyladowala

Agica ja mialam.szkarlatyne w dziecinstwie chyba jakos w czasach podstawowki pamietam tylko,ze objawy byly chyba podobne do grypy i ze mialam język jak truskawka i tak lekarz mi powiedzial wtedy:)
W necie poszukaj co i jak bo bylam gówniarką to nie pamietam hehe
Agnieszka czeesc dobrze ze wszystko wporzo juz u Ciebie:)
Tez ostatnio pomyslalam o Paulinie miala przeciez miec w maju jakas rozprawe ale milczy..

Aga tu masz zdjęcie gdzie dokładnie znajduje się macica na danym etapie ciąży, jeszcze długo może być dzieciątko bardzo nisko :-) zwłaszcza, że jeszcze może dużo się ruszać :-)
1464199563-1d1mld.png

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny nadrobię pózniej.

Te białe plamki czy tez zmiany nawet nie wiem jak to nazwać to mogą być:
-powikłania cytomegalii lub toxoplazmozy
-wady chromosomów
-wylewy
Teraz ok tyg czekam na wyniki 2 pierwszych i potem jeżeli bede chciała mogę miec amnio.
Na szczęście mały duży dobrze sie rozwija i nie ma żadnych innych problemów. Dzis 21tc 386g
Usg robiły 2 lekarki specjalistki wiec jestem pewna ze obejrzały wszystko.
U Jagi po porodzie znaleziono wylewy, które w ciagu miesiąca sie wchłonęły i nie pozostawiły śladu. Oby to było cos podobnego i nic z tej czarnej listy.
Tu macie link odnośnie cytomegalii
Link do: Wyniki cytomegalii

Link do: Słodka Malina
Link do: Handmadebypati

reklama
Do góry