reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

spokojnie, zdacie dziewczyny jak się przygotujecie :-p

ja zdawałam popierwszej ciąży, jakoś miałam czas i chęci bo w ciąży by mi się konkretnie nie chciało ;-) ;)

reklama
Swistak a dziękuję.Wiesz co dzis w ciągu dnia nastrój mi się polepszył jakoś hehe:) może dlatego, że mąż mi trochę czasu wkoncu poswiecil pogadalismy posmielismy sie i zupelnie inaczej niz tak siedziec samemu i myslec..

To super bo moj tez lepszy choc ja inaczej odpoczełam od wszystkich spokoj i cisza no poza corą ktora po prawie tygodniu siedzenia w domu dzis wychodziła sama z siebie

reklama
Dzień dobry śpiochy,

mnie siku obudziło o 5:00 i to by było na tyle jeśli chodzi o spanie :dry: reszta ferajny śpi aż miło, mogę w spokoju kawke pyknąć ;-) ;)

poziomki - jesteś mega, masz taki babiniec do ogarnięcia a jeszcze znajdujesz czas na pomaganie innym - podziwiam :tak:
ja stawiam na kocyk :biggrin2:

Do góry