reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Moja koleżanka zdawała egzamin teoretyczny w 8 miesiącu i egzaminator oblał ją dwa razy...niektórzy są bez serca

Napisane na D2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Tylko że do teoretycznego egzaminator ma tyle co pilnować, nie wiem? Żeby ściągać nie było można, a może nie dzwonić do kolegi super kierowcy. Jak mógł ją oblał na teoretycznym? Zdawałam, zdałam za 3 podobno w mieście o beznadziejnej zdawalnosci, i uważam teraz ze za pierwszym razem po 35 min jazdy a jest 20-40 i zbłachego powodu nie musiał mnie udupić, z drugiej strony jeżdżę 95% z moim dzieckiem, po drodze mijam np wasze dzieci dlatego dziękuję mu ze mnie nie przepuścił.
Prawko jest stresujące, mój mąż co chwile ma egzaminy różne i obrony, ale mówił że tak jak prawko nic go nie stresowalo. Ja jak zdałam to Powiedziałam nigdy więcej, wolę rodzic jeszcze 7 razy. Powodzenia dla tych, które zdają. Nasz wygląd nie ma znaczenia, ich serce też nie, są kamery jeśli nie zatrzymasz się na pasach to on tego nie usunie z nagrania, taka jego praca. Ja nie zdałam u dwóch miłych gości, a u jednego niemiłego jakoś mi poszło.

reklama
Witam ja tez juz wstałam obudziło mnie to samo Miłka.
Poziomki zalezy od czy masz juz materiał czy bedziesz cos kupowac powiem szczerze ze sama nie wiem co bym uszyła może podusie

Tylko że do teoretycznego egzaminator ma tyle co pilnować, nie wiem? Żeby ściągać nie było można, a może nie dzwonić do kolegi super kierowcy. Jak mógł ją oblał na teoretycznym? Zdawałam, zdałam za 3 podobno w mieście o beznadziejnej zdawalnosci, i uważam teraz ze za pierwszym razem po 35 min jazdy a jest 20-40 i zbłachego powodu nie musiał mnie udupić, z drugiej strony jeżdżę 95% z moim dzieckiem, po drodze mijam np wasze dzieci dlatego dziękuję mu ze mnie nie przepuścił.
Prawko jest stresujące, mój mąż co chwile ma egzaminy różne i obrony, ale mówił że tak jak prawko nic go nie stresowalo. Ja jak zdałam to Powiedziałam nigdy więcej, wolę rodzic jeszcze 7 razy. Powodzenia dla tych, które zdają. Nasz wygląd nie ma znaczenia, ich serce też nie, są kamery jeśli nie zatrzymasz się na pasach to on tego nie usunie z nagrania, taka jego praca. Ja nie zdałam u dwóch miłych gości, a u jednego niemiłego jakoś mi poszło.
Tola na teoretycznym nieda sie kogos oblac specjalnie bo albo sie umie albo nie a co do jazd to tu ma wiekszecpole do popisu

Podasz linka? Będziemy licytować a na pewno podbijać.
A do kiedy trzeba coś uszyc moze i ja zdaże dzis będe zamawiac materiały dla mnie na posciel dla małego do łózeczka i takie tam musz uszyc rozek kocyk i inne pierdoły to jak by mi starczyło czasu i ja uszyje

Tola na teoretycznym nieda sie kogos oblac specjalnie bo albo sie umie albo nie a co do jazd to tu ma wiekszecpole do popisu
Mnie może źle słychać na tym forum, ale to samo miałam.nna myśli pisząc posta. Z tym że nie zgadzam się co do praktycznego, tyle ma tylko wpływ że wyznaczy łatwa trasę czy parkowanie. A jak dwa razy kierunku nie dasz to i tak lecisz i gdzie tu wina egzaminatora?
Jeszcze raz dodam nie było łatwo ale niestety wszystko w naszych rękach.

reklama
Do góry