Tola81
Fanka BB :)
Tylko że do teoretycznego egzaminator ma tyle co pilnować, nie wiem? Żeby ściągać nie było można, a może nie dzwonić do kolegi super kierowcy. Jak mógł ją oblał na teoretycznym? Zdawałam, zdałam za 3 podobno w mieście o beznadziejnej zdawalnosci, i uważam teraz ze za pierwszym razem po 35 min jazdy a jest 20-40 i zbłachego powodu nie musiał mnie udupić, z drugiej strony jeżdżę 95% z moim dzieckiem, po drodze mijam np wasze dzieci dlatego dziękuję mu ze mnie nie przepuścił.Moja koleżanka zdawała egzamin teoretyczny w 8 miesiącu i egzaminator oblał ją dwa razy...niektórzy są bez serca
Napisane na D2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Prawko jest stresujące, mój mąż co chwile ma egzaminy różne i obrony, ale mówił że tak jak prawko nic go nie stresowalo. Ja jak zdałam to Powiedziałam nigdy więcej, wolę rodzic jeszcze 7 razy. Powodzenia dla tych, które zdają. Nasz wygląd nie ma znaczenia, ich serce też nie, są kamery jeśli nie zatrzymasz się na pasach to on tego nie usunie z nagrania, taka jego praca. Ja nie zdałam u dwóch miłych gości, a u jednego niemiłego jakoś mi poszło.