reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

spokojnie, zdacie dziewczyny jak się przygotujecie :-p

ja zdawałam popierwszej ciąży, jakoś miałam czas i chęci bo w ciąży by mi się konkretnie nie chciało ;-) ;)

reklama
Swistak a dziękuję.Wiesz co dzis w ciągu dnia nastrój mi się polepszył jakoś hehe:) może dlatego, że mąż mi trochę czasu wkoncu poswiecil pogadalismy posmielismy sie i zupelnie inaczej niz tak siedziec samemu i myslec..

To super bo moj tez lepszy choc ja inaczej odpoczełam od wszystkich spokoj i cisza no poza corą ktora po prawie tygodniu siedzenia w domu dzis wychodziła sama z siebie

reklama
Dzień dobry śpiochy,

mnie siku obudziło o 5:00 i to by było na tyle jeśli chodzi o spanie :dry: reszta ferajny śpi aż miło, mogę w spokoju kawke pyknąć ;-) ;)

poziomki - jesteś mega, masz taki babiniec do ogarnięcia a jeszcze znajdujesz czas na pomaganie innym - podziwiam :tak:
ja stawiam na kocyk :biggrin2:

Do góry