reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Dobra śniadanko zjedzone rosołek powoli sie juz pyrka trzeba tylko core ogarnac i dokonczyc obiadek gotowac i błogie lenistwo dziś planuje a jak co sobie będe żałować
7v8ryx8d30c3rh4o.png

u mnie pizga 10 stopni i wieje wiatr tak, że łeb urywa

ja mam dziś zupę ze wczoraj botwinkowa, rosołu nikt się u mnie nie chyci :-p

na drugie naleśniki i kurczak

Dziewczyny ja żartowałam z ta taryfa ulgowa na egzamin w ciazy, przecież ja bede wozić moje skarby najważniejsze na świecie i mijać inne mamusiowe skarby! Ale nie wydaje mi sie ze instruktor mnie obleje tylko dlatego, ze w ciazy jestem jak sie to przydarzyło świstakowej koleżance:)
Moi tez jeszcze smacznie śpią a mnie pies obudził wiec juz spacer zaliczyłam:)

Ja sie wlasnie obudzilam po raz trzeci mysle dzis, mąż sobie pojechal potowarzyszyc koledze w zawodach a ja dzis bede jesc i lezec:D ale z umiarem, obiad mam od wczoraj specjalnie robiony na dwa dni takze git.
Poziomkii myslę, że obojętnie co uszyjesz będzie to wspaniała radość tymbardziej ze poswiecisz na to swój czas:) czas na kawę! Wpadajcie chata wolna hehe

U mnie w niedziele rosołek obowiazkowo cała rodzina za nim przepada ale jak dla mnie to ja nie lubie rosołu Na drugie schabik w mleku i cebuli młode ziemniaczki mizeria i sałata na słodko

reklama
Czasami nie wiem co moim gotowac ten tego nielubi ten tego masakra mi wystarczy sałata i młode ziemniaczki

Do góry