reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Chyba panika niepotrzebna to raczej byl ciemniejszy sluz (przepraszam za obrazowe opowiesci) dzis sie rozpieszczam zamowilam.nawet jedzonko do domu :)

reklama
Wiktorka wszystko rozumiemy, każda by tak raczej zareagowała ( ja jechałabym już na sygnale do szpitala) :-) dobrze, że jest ok :-)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Wiktorka juz się zlękłam nie przemęczaj się tylko musisz uwazac kochana na Was.
A ja dodzwonilam sie do gin moze w innych godz przyjmuje dzis dlatego gabinet byl zamkniety na czerwiec sie zarejstrowalam:) uff

U mnie dzis jakas masakra z nastrojem moze dlatego ze piekna pogoda a ja siedze w domu z moja chorowitką nic mi sie niechce robic z rana to jeszcze mam jakas werwe w sobie a jak przychodzi popołudnie to tylko leże

Swistak spoko ja dzis wstalam taka bez humoru sama w domu wzielam sie za sprzatanie troche mi minelo ale dobrze ze tylek ruszylam na zajecia tak niechetnie humor mi sie poprawil jak z innymi mamuskami posmialam sie..a teraz leze i juz nic dzis nie robie

Niestety u mnie nie ma takich zajec ,moj poszedł na działeczke robic altanke i mi sie nudzi chyba z tych nudów zaczne prasowac choc wcale mi sie nie chce może jutro bedzie lepszy dzien mam taka nadzieje

O ja tez moze poprasuje potem ale poki co poodpoczywam sobie, moj tez zaraz jedzie na motor chociaz na deszcz sie zapowiada ale nie przegadasz..

Mam pytanko bo tak mi sie teraz ubzdurało zeby pomalowac łozeczko z brazu na biały czy robiłyscie juz kiedys takie cos jesli tak to jaka farba jest najlepsza?

reklama
Betka twoj tez jezdzi? To fakt tego nie przegadasz, ale jak mu dupke zmiczy to wróci wkurzony;) ja leżę choc nie ma powodow do paniki. Tez nie robie dzis nic

Do góry