reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

Beatka dlatego zdecydowalismy sie na rodzenstwo dla corki zeby nie była sama ,ja i maz mamy rodzenstwo i niewyobrazamy sobie zeby nasze było tego pozbawione moze nie jestesmy bogaci ale od 10 do 10 starcza a najwazniejsze jest szacunek i miłosc do siebie i rodziny a to ze niebeda miec wszystkiego oryginalnego chodzi o ciuchy ale beda miec nowe i czyste beda zadbane i pojedzone

reklama
swistak mądrze napisane!:) ja jeszcze nie wiem narazie jestem na nie z tym rodzeństwem dla mojej dzidzi ale zobaczymy...

Agica moja też możliwe, że dopiero ją zobaczę w październiku bo mówiła ze pomóc przyjedzie:) także dodatkowa siła robocza będzie hehe:)

Dzien dobry
Wstałam z bólem głowy ale przynajmniej pogoda ładna :)

Agnieszka tez mi sie zdarzało w nocy wstawać w poprzedniej ciazy[emoji12]
Zdrówka
Dlatego my wszędzie po świecie tukany sie razem:)

Aria dlaczego wróciłaś?

Milka ale fajnie :)

Co do naszych rodzin to tak naprawdę mamy tylko nasza mąka rodzinkę.
Z siostra sie nie odzywamy, z ojcem pokłóciłam sie 14 lat temu, M rodzice nie żyją. Reszta rodziny to jak coś chce to zadzwoni. Właściwie nie żałujemy i dobrze nam tak jak jest.

Link do: Słodka Malina
Link do: Handmadebypati

Że względu na młodego. .. nie chciał tam być i ość do szkoły nie mógł się dostosować i dzieci były podłe dużo gadania. Dla niego wróciliśmy ... a tż wróci jak się wybudujemy

1463044963-mcra1e.jpeg

Tak moje dziecię właśnie usnęło [emoji23]

Link do: Słodka Malina
Link do: Handmadebypati

reklama
Do góry