reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

A ja przyszłam z pracy i wzięłam sie do roboty, przez ostatnie dni nic nie robiłam. Nie sprzątałam, nie gotowałam nic tylko błogie lenistwo az dziw, ze robale sie jeszcze nie wprowadziły:) Dzisiaj moja córcia wraca z wycieczki wiec trzeba sie ogarnąć i dobry obiadek jej ugotować:) Fajnie tak sobie odpocząć szczególnie, ze od października zacznie sie szaleństwo ale tęskno mi juz za córcia a nie było jej raptem 3 dni :) no i z tej radości chyba, ja wiecznie marudząca czuje sie dzisiaj naprawdę dobrze, bez mdłości, boli i kłuć :) A jak wy sie dzisiaj macie?

reklama
Hej dziewczyny ja zasiedziałam się dziś trochę w kuchni,zrobiłam pomidorówkę i racuszki z jablkami chcecie? mam jeszcze trochę:)
a co do męża to też różnie to bywa ale Wam powiem, że odkąd jestem w ciąży to ciągle się śmiejemy i mało kłócimy a wcześniej raz tak raz tak:) jesteśmy małżeństwem niecały rok a razem 8 lat to na początku było gorzej musieliśmy się dotrzeć chyba:D

tekila napisz do allegro oni dość szybko odpowiadają na wiadomosci:) ale masz pecha ostatnio co
zjadlam obiad położyłam się i dzidzia mi się w brzuchu ruszała już tak mocniej poczułam no wkońcu to 20tydz..

reklama
Dziewczyny chyba juz jednak brzuch duzy :p dzis.mnie pani w rossmanie bez kolejki obsluzyla. Ruchy czuc jakby mocniej troche i kluje mnie w pochwie. A wy jak sie dzis czujecie ??

Do góry