Witam wszystkie mamy te ktore poznalam i tych ktorych nie zdazylam. Mam nadzieje ze mnie ponownie przyjmiecie.przez 3 miesiace nie mialam neta(zmieniali u nas na swiatlowody - mialo byc szybciej sprawniej a wyszlo tak ze strony ladowaly sie pol godz.zerwalismy umowe potem byly przeprosinu negocjacje i znowu jeesst kontakt ze swiatem.
reklama
swistak34
Fanka BB :)
Beata i Wiktora juz lepiej okręciłam sobie szyje szalikiem i tak chodziłam i spałam tak mi poradziła mama co chwile piłam ciepłe napoje zeby nawadniac gardełko i prawie przeszło jeszcze troche mam katar ale juz nie taki uporczywy.U mnie do południa było tak cieplutko ponad 20stopni a teraz burza i pada a juz myslałam ze bedzie tak ładnie .Wybrałam imie dla mojego synusia będzie SZYMUŚ -WALENTY to na drugie
tekila85
Ja mam jedne ciążowe spodnie i teraz zamówiłam z bon prix takie cienkie z materiału z pasem :-) ale ogólnie to sukienki i jeszcze raz sukienki :-) :-) :-)
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Witam się po weekendzie
Wiktorka wydaje mi się ze sie rozwalalo bo masła mogło byc za mało i sie za mało zetło na taaką ilość jabłek
ale tak to dobre , powiedz sama
Paulina nie stresuj się, sprawe masz wygrana na 1000000% nie mogą zwolnić na l4
Wiktorka wydaje mi się ze sie rozwalalo bo masła mogło byc za mało i sie za mało zetło na taaką ilość jabłek
ale tak to dobre , powiedz sama
Paulina nie stresuj się, sprawe masz wygrana na 1000000% nie mogą zwolnić na l4
Wiktorka88 O
Patka super ! Na pewno bede robic.
reklama