reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Witam wszystkie mamy te ktore poznalam i tych ktorych nie zdazylam. Mam nadzieje ze mnie ponownie przyjmiecie.przez 3 miesiace nie mialam neta(zmieniali u nas na swiatlowody - mialo byc szybciej sprawniej a wyszlo tak ze strony ladowaly sie pol godz.zerwalismy umowe potem byly przeprosinu negocjacje i znowu jeesst kontakt ze swiatem.

reklama
Beata i Wiktora juz lepiej okręciłam sobie szyje szalikiem i tak chodziłam i spałam tak mi poradziła mama co chwile piłam ciepłe napoje zeby nawadniac gardełko i prawie przeszło jeszcze troche mam katar ale juz nie taki uporczywy.U mnie do południa było tak cieplutko ponad 20stopni a teraz burza i pada a juz myslałam ze bedzie tak ładnie .Wybrałam imie dla mojego synusia będzie SZYMUŚ -WALENTY to na drugie

A mam pytanko bo w dzinsach powoli mi juz goraco czy kupywałyscie jakies moze getry albo inne ciękie spodnie ciażowe co kupic bo jestem skołowana co kupic

Ja mam jedne ciążowe spodnie i teraz zamówiłam z bon prix takie cienkie z materiału z pasem :-) ale ogólnie to sukienki i jeszcze raz sukienki :-) :-) :-)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Witam się po weekendzie :)
Wiktorka wydaje mi się ze sie rozwalalo bo masła mogło byc za mało :) i sie za mało zetło na taaką ilość jabłek :D
ale tak to dobre , powiedz sama :D

Paulina nie stresuj się, sprawe masz wygrana na 1000000% nie mogą zwolnić na l4

reklama
Musze kupic choc jedne zobaczyc jak bede wygladac bo do szczupłych nie naleze brzuszek mam juz jak niektore w 9 miesiacu a tu poczatek 5 miesiaca.

Do góry