reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Moje cycki juz powoli nie mieszcza sie w 100D wiec zastanawiam sie jak do konca ciazy bedzie 120 tylko sie zastanawiam E.F.czy GA waga moja to teraz 80 i od poczatku przytyłam 2kg zobaczymy jak bedzie dalej bo w pierwszej ciazy 14kg tylko ze prawie wszystko idzie mi w brzuch wiec maz sie smieje ze pod koniec ciazy to pozyczy od kogos taczki zebym niemusiała cyckow ani brzucha przez ramie nosic

Patka tylko teraz zrobie z truskawkami :) i ja zapraszam! Ja mam 2 pary spodni z hm jedne takie wlasnie cienkie. Super mi sie noszą. Leginsow nie lubie no i za duze kupiłam i nie dobrze wygladaja. Ja mam malutki brzuszek, cycki tez zawsze mialam malutkie teraz co prawda troche urosly, ale stare staniki pasuja

Agnieszka no to gratuluję upragnionej córci i miejmy nadzieję, że siusiak nie wyskoczy nagle:D
tak tak jak któraś napisała ja jestem zakupocholiczką dziś tylko kupiłam taką skrzyneczkę do kwiatków i ziół za okno :)
Mi rozmiar cycków powiększył się o rozmiar a przytyłam póki co 4kg, co wizytę aż boję się na wagę wchodzić:D
od jutra mam zamiar powrócić na zajęcia dla ciężarnych:)
ja chodzę dużo w dresach bo akurat lubię dres bluza i mi najlepiej hehe albo w jeansach z pasem bo mam wygodne a jak będzie cieplej to dużo teraz widziałam co prawda nie ciążowych ale spodni takich przewiewnych cienkich

Postanowiłam robić zdjęcia co miesiąc na pamiątkę,ale dopiero będę robiła drugie dziś i właśnie w aparacie spojrzałam na zdjęcie z 02.04 prawie brzucha tam nie widać a przez miesiąc baaaardzo mi się powiększył i pewnie wszystko w brzuchol poszło bo tak to nie widzę po sobie poza cyckami;d

w500xh500-Facebook_1000_thumb-150x150.png

reklama
Do góry