reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

ale jestem wściekła :(:( byłam u swojego gina na wizycie i badał mnie po tej wizycie w szpitalu i ***** prawda ze to wiezadla, wiedziałam po prostu wieziałam :(((( tumany zasrane nafaszerowali mnie no spa, papaweryna i jeszcze kroplowka z paracetamolem bo nic mi nie pomagało i nikt mi nawet jelit nie sprawdził gdzie mowila ze mam problem ostatnio z metabolizmem.... Moj lekarz tylko pomasował, pouciskal,sprawidzł jezyk i od razu powiedzial ze to jelita...... ze mam duzo pic espumisan i masować to zgrubienie.... zart jakis.... mam takie wyrzuty sumienia przez ta mase leków, że moje słoneczko sie nałykalo tego:((((((((((((((((

reklama
A ja niemoge się malować wyskakuja mi zaraz plamy na twarzy skóra zrobiła sie bardzo sucha włosy się łamią i wypadaja paznokcie twarde ale co chwile ktorys sie łamie skóra swędzi masakra

Bulisia nie denerwuj sie na pewno nie podali ci nic co by mogło zaszkodzić dziecku, dobrze ze masz dobrego ginekologa co sie zna na rzeczy.

Zestaw woskowy do depilacji polecam, pozbywasz sie chwastów za jednym bólem jedynie co to zanim to zapakuje, nagrzeje to troche czasu trzeba plus na pachy to pomocnik potrzebny a ja len raczej jestem:( wiec sie gole. Ale przed porodem to chyba wyciągnę i męża zagonie do pracy znowu...

reklama
Do góry