ale jestem wściekła byłam u swojego gina na wizycie i badał mnie po tej wizycie w szpitalu i ***** prawda ze to wiezadla, wiedziałam po prostu wieziałam ((( tumany zasrane nafaszerowali mnie no spa, papaweryna i jeszcze kroplowka z paracetamolem bo nic mi nie pomagało i nikt mi nawet jelit nie sprawdził gdzie mowila ze mam problem ostatnio z metabolizmem.... Moj lekarz tylko pomasował, pouciskal,sprawidzł jezyk i od razu powiedzial ze to jelita...... ze mam duzo pic espumisan i masować to zgrubienie.... zart jakis.... mam takie wyrzuty sumienia przez ta mase leków, że moje słoneczko sie nałykalo tego(((((((((((((((
reklama
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Mo ból nie przeszkadza[emoji12] jestem gruboskórna.
Dzisiaj jeszcze zrobię pastę cukrowa i zobaczę jak to działa
Link do: Słodka Malina
Link do: Handmadebypati
Dzisiaj jeszcze zrobię pastę cukrowa i zobaczę jak to działa
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Agica:)
Fanka BB :)
Zestaw woskowy do depilacji polecam, pozbywasz sie chwastów za jednym bólem jedynie co to zanim to zapakuje, nagrzeje to troche czasu trzeba plus na pachy to pomocnik potrzebny a ja len raczej jestem wiec sie gole. Ale przed porodem to chyba wyciągnę i męża zagonie do pracy znowu...
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Betkaa możesz miec problem przez ciąże bo produkty masz dobre. Jakie masz kolorki?
Tola81
Ok znacie się to sobie decydujecie.Tola na 8-10 ja nie chce bo on mdleje ma widok krwi i w sytuacjach kryzysowych jakby widac po.nim stres, a mnie to denerwuje
Pytałam czy Rodzisz w biernackiego?
Pytałam w prywatnej wiadomości i tu, jak tajemnica to nie ma problemu. :-)
betkaa88
Betkaa możesz miec problem przez ciąże bo produkty masz dobre. Jakie masz kolorki?
szary i taki malinowy bo takie wzięłam sobie na początek
reklama
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Cudne poświeć może nieco wiecej uwagi przygotowaniu płytki?
Pochwał sie jak wyszło
Pochwał sie jak wyszło