reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

Miłka, mowisz ze czas na to bedzie ? My kolo sierpnia chcieliśmy sie za to wziac. Stare budownictwo ma to do siebie, ze te pokoje takie ogromne. Ja myslalam nad kupnem tulko lozeczka i komody z przewijakiem, ale boje sie, ze sie nie pomiesci. Wszystko musi byc schowane ( koty) i wozek tez musi byc w domu, boje sie ze ktoś zajumie nam

reklama
My mamy sypialnie między pokojem syna a pokojem gdzie będzie dzidzia. Więc chyba od razu maleństwo będzie u siebie spało. Jeszcze zobaczymy. Myślimy nad kolorem ścian. Nie chce różu ani niebieskiego. Bo różnie to bywa. Nie że ma być dziewczynka, pokój na różowo, a tu niespodzianka i chłopczyk ;)
Myślimy o takim bardziej uniwersalnym ale jasnym i ciepłym kolorze, a resztę zrobią dodatki ;)
Macie pomysły na kolor ścian? Co będzie uniwersalny?

Napisane na D6603 w aplikacji Forum BabyBoom

Wiktorka - możesz na razie pokój tylko odświeżyć. Na meble i konkretne urządzanie masz jak dla mnie czas. Komoda i łóżeczko wystarczą, ja korzystałam z przewijaka nakładanego na łóżeczko wygodne i tanie.

Agnieszka - moje dziewczyny mają pokój niebieski bo taki kolor obie chciały, przedtem ściany były żółte. Ja osobiście lubię jasne kolory, kremy, szaroście.

U nas pokój dziecka będzie taki bardzo jasno szary, a mebelki wszystkie białe
Super pomysł!
Ładnie będzie wyglądało.
U nas jest problem, że w domu od strony sypialni i syna pokoju jest od południa aż do wieczora słońce. Pokój dzidzi tylko słonko do ok 13... Więc musi być na jakiś jasny żeby nie było za ciemno.

Co do depilacji to ja maszynę używam bo depilator to nie dla mnie...:-)

Co do pokoju dziecka to myślę, że do roku będzie spało u nas w sypialni a później zrobimy mu pokoik :-) i będzie raczej jasny, w sensie białe meble i ściany piaskowe c czy coś takiego :-) moi rodzice chcieli mi kupić już zaraz na październik ale po co :-) obecnie to jest mój gabinet szkolny i męża siłownia...niech się nią cieszy jeszcze trochę :-)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

U nas to samo ale celowo chcemy żeby pokój nie byl zbyt jasny, dziecko wtedy sie wycisza a i mnie będzie lepiej np przy karmieniu, bo nie lubię jasności. Potem można przemalować jak dziecko będzie większe
Też prawda. Dlatego szukamy ładnego koloru który nie przyciemni ciemnego już pokoju ale będzie "żywy" :)

reklama
Do góry