reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Ja mam teraz włosy fajne za to po porodzie pewnie znów będą wyłazić garściami.
U mnie to samo miałam w poprzedniej ciąży.
Ciąża - włosy zaje.biste, lśniące,
Miesiąc po- myślałam że lysa zostanę... Z pół roku (jak nie więcej) trwało tanim doszły do jako takiej formy [emoji35]

Napisane na D6603 w aplikacji Forum BabyBoom

O właśnie chciałam to napisać a mnie Poziomka wyprzedziła :-) dokładnie tak to ponoć z tymi włosami jest a później się panikuj, że tyle ile wylatuje :-)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Betkaa czyli lakierów nie masz? Przyczyn może być wiele, niekoniecznie coś złe zrobiłaś. Miałaś kiedyś robione przez kogoś innego?

Paulina dzięki :)

Link do: Słodka Malina
Link do: Handmadebypati

no robiłam u znajomej wcześniej cały czas i na początku ciąży ale stwierdziłam, że taniej mi będzie samej kupić i sobie robić ale zrobiłam w marcu te dwa razy i mi się odechciało:/jak płatami odchodziły, jutro chcę spróbować jeszcze..

ja miałam depilator ale myślałam,że z bólu niewyrobię i sprzedałam teraz nie mam żadnego sprzętu tylko maszynkersy i jechana:D

reklama
Do góry