reklama
agnieszka...24
Szczesliwa mama Jonathana
U mnie to samo miałam w poprzedniej ciąży.Ja mam teraz włosy fajne za to po porodzie pewnie znów będą wyłazić garściami.
Ciąża - włosy zaje.biste, lśniące,
Miesiąc po- myślałam że lysa zostanę... Z pół roku (jak nie więcej) trwało tanim doszły do jako takiej formy [emoji35]
Napisane na D6603 w aplikacji Forum BabyBoom
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Betkaa bo dzięki hormonom włosy w ciazy nie wypadają, dopiero po porodzie. Wtedy gubisz wszystkie te które by wypadły przez 9 miesięcy praktycznie na raz. D
Link do: Słodka Malina
Link do: Handmadebypati
PerseaNigra
Fanka BB :)
Włosy w ciąży nie wypadają i prawie nie rosną
tekila85
O właśnie chciałam to napisać a mnie Poziomka wyprzedziła :-) dokładnie tak to ponoć z tymi włosami jest a później się panikuj, że tyle ile wylatuje :-)
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Laski tak przy okazji włosów. Jak sie depilujecie? Ja właśnie czekam na zestaw do woskowania w rolce bo do depilatora nie mam cierpliwości a golenie...
betkaa88
Betkaa czyli lakierów nie masz? Przyczyn może być wiele, niekoniecznie coś złe zrobiłaś. Miałaś kiedyś robione przez kogoś innego?
Paulina dzięki
no robiłam u znajomej wcześniej cały czas i na początku ciąży ale stwierdziłam, że taniej mi będzie samej kupić i sobie robić ale zrobiłam w marcu te dwa razy i mi się odechciało:/jak płatami odchodziły, jutro chcę spróbować jeszcze..
reklama
Wiktorka88 O
Ja tez tylko maszynke, wosk boli niemilosiernie